november 2010


Wednesday...

Heii <3

 

Denne onsdagen har vært ganske normal. Ikke morsom. Ikke kjedelig. På skolen har vi øvd til juleavsluttningen. Et kjempebra skuespill, men jeg skal ikke være der da... Fikk hööks-katalogen i posten i dag, og det var kjempemange fine ting jeg kunne tenke meg å hatt. Vi hadde naturfag, og vi skal ha prosjekt om solsystemet. Vi skulle være 2 og 2, og jeg og Ingrid ble på gruppe. Vi skal skrive om Merkur. Sikkert ikke så vanskelig. Håper jeg...

 

Jeg må bare si en ting. SORRY! Jeg har nesten ikke hatt med noen bilder i innleggene mine nå for tiden, men skal starte med det igjen. Da blir jo bloggen mye morsommere å lese. Jeg tenkte også at dere kunne komme med forslag til hva jeg kunne fotografere hver uke, også skulle jeg prøve å finne det, og ta bilde av det. God ide? Si hva dere synes, og kom gjerne med forslag til hva jeg kan fotografere.

 

Gleder meg skikkelig til i morgen. Da skal jeg prøve meg på Cheerleading :) Det blir morsomt! Kanskje jeg tar med meg kamera? Jeg får prøve å huske det i hvertfall!<3 Jeg er jo litt glemsk, da...

 Hööks-katalogen

Vi blogges, da <3 _______________________________________________________________________________________

Ps: Dere må bare stikke innom bloggen til venninna mi <3

www.flodefloda.blogg.no

Hvordan blir man kjent av å blogge??

Heii!

 

Ja som det står i overskriften. -Hvordan blir man kjent av å blogge? Det er vel egentlig ganske logisk... Man må bare blogge bra. Men... Det er jo ikke alltid så lett kan man si. Hvordan skal man hvite hva leserne vil ha, og hvordan får man faste lesere? Jeg har jo ikke akkurat noen populær blogg for å si det sånn, men mange av venninnene mine har ligget ganske høyt oppe på bærums-bloggliste. Men hvordan får de det til spør jeg meg selv.

 

En ting er jo som jeg sa at man må blogge bra, men du må også blogge mye. Du kan liksom ikke bare skrive sånn som dette; Hei! I dag spiste jeg kjøttboller til middag. Det blir ikke noe gøy å lese, og du får ingen lesere. Da er det ikke noe vits i å blogge. Det er dere vel enige i? Derfor må man jo finne ut hva leserne vil ha. Det er heller ikke alltid så lett. Leserne vil som oftest ha konkurranser eller noe de kan delta på. Som blogg vs blogg ellerno.

Man får også mere skryt og sånt hvis du har fint design med farger og som er fint redigert. Det er heller ikke lett å få til, men man kan finne noen små helt gratise redigeringsprogrammer på nettet.

Noen bloggere som får til dette veldig bra er:

www.eovo.blogg.no

www.voe.blogg.no

 

-Vi blogges da :) 

Hyggelig helg :)

Heii <3

 

Denne uken har vært veldig fin, og jeg den har gått utroooolig fort! Er dere ikke enige? Jeg bare elsker når uken går så fort, men det som er litt dumt er at helgen også går fort! Hvem liker vel ikke helgen? Sorry, men jeg synes desverre at de er littegranne rare, men det er jo bra å være rar da :D Jeg er egentlig veldig rar <3

 

Denne helgen har jeg hatt Siren Elise på overnatting, og vi var på Bærums verk og kjøpte julegaver. Nå har jeg i hvertfall kjøpt noen, men er ikke ferdig helt enda! Jeg kjøper en del julegaver, og jeg lager noen julegaver. Har noen noe tips til hva jeg kan lage? 

Og har noen noen gode sider til hvor jeg kan finne inspirasjon til julegaver? Det hadde vært utrolig fint. 

-Vi blogges da :)

_____________________________________________________________________________________

Ps: Hvis duinformerer andre om bloggen min på deres blogg, så informerer jeg om din også :]] 

Alt er hvitt!

I dag morres våknet jeg og så ut igjenom vinduet. Jeg så et hvitt teppe med snø ute. Det var utrolig pent! Men det er jo så kald, og man blir jo syk! Hva med om det fantes varm snø. Det ville jeg digget!! Hvem ville ikke det?

Men det blir jo ikke ordentlig jul uten snø, så det er jo egentlig ganske bra at det starter allerede nå! Da blir man i mere julestemning :) Jeg eeeeelsker jula <3

 

-Vi blogges da. :)

Liten bloggpause &lt;3

Hei!

 

Jeg har bestemt meg for å ta en liten pause med blogginga. Blir litt mye... Men jeg kommer snart tilbake, og i mens kan dere jo kose dere med å ta en titt innom disse bloggene som jeg leser:

www.eovo.blogg.no

www.stalljentah.blogg.no

www.seco.blogg.no

www.topp.blogg.no

www.nrksuper.no/mia

www.nrksuper.no/biff

Håper disse bloggene gjør dagene deres litt morsome når alt annet er grått og kjedelig. Jeg liker i hvertfall ikke høsten!

-Vi blogges da <3