september 2010


Bursdag :))

Hei Søte Lesere !

Var i superkul fotballbursdag med hele klassen! Mitt lag kom på førsteplass :D Og quisen kom vi på 2. plass. Det var helt klart ikke meg som svarte på fotballspørsmålene :P Men det var noen twilightspørsmål, da.

Det var kjempegode kaker, noe som en gutt i klassen hadde gledet seg mest til av alt!Hytta :)

Hei Søte Lesere! <3

I dag kom jeg hjem fra en hyggelig helg på hytta. Vi har gått på tur, og jeg klatret på noen høyballer. Det har regnet veldig mye, og Pippi har ikke kommet tilbake. Ca halveis fikk jeg en telefon fra en venninne som trodde hun hadde sett Pippi. Jeg ringte en anned venninne og spurte om hun kunne gå å hente Pippi. Men når hun kom ned fant hun ut at det ikke var Pippi alikavel. Bare en anned kanin som heter Kåre :(

sjekk innom: www.topp.blogg.no og www.eovo.blogg.noNy header!

Hei Søte Lesere<3!

I dag har jeg laget ny header <3!

Hva synes dere om den?

Burde jeg hatt noen anned?

Likte dere den gamle bedre?
Pilegrimsleden, og Pippi er borte!

Hei Søte Lesere!

I dag gikk jeg og klassen min pilegrimsleden til lommedalen. Det var en kjempefin tur. Vi hadde perfekt vær synes jeg. Det var ikke for varmt, og ikke for kaldt. Alle var glade! Ikke helt jeg da, fordi Pippi er.... borte!

I dag morres gikk jeg ut for å skifte doen hennes som vanelig. Da jeg gikk ut så jeg henne ikke, så jeg tengte at hun var på do. Men det var hun ikke... Jeg ble kjemperedd, fordi det lå noen pelsdotter ute i løpegården hennes. Men reven kan ikke ha tatt henne fordi da ville det ha vært blod der, og det var det ikke. Jeg tror at hun enten har hoppet ut, eller så har hun klart å kravle under gjerdet, fordi farmor så at litt av spikeren hadde løsnet litt. Og hun har IKKE gravd seg ut. Det er helt sikkert, fordi vi har hønsenetting så hun ikke skal komme seg ut.

Ridning :)

Hei Søte Lesere!

I dag har det vært en super dag. Har ridd og kost meg. Red på en ny hest i rideskolen. Hun heter Goldi og hun var kjempefin! Hun var litt rask, men jeg klarte å holde henne igjen :)

I morgen skal jeg gå pilegrimsleden. DA skal jeg ta maaaaasse bilder :) Gleder meg, men vi skal gå til lommedalen, så det er bittelittegranne langt.  Er med konkurranse <3

Hei Søte Lesere <3!


Er med i konkurranse på http://lorraine.blogg.no/1283737548__konkurranse_delta.html?c=1283789706751. Man kan vinne er kjempefin ring :)

Delta kanskje?


Ny uke, nye muligheter <3!Hei Søte Lesere <3!

Nå har enda en ny uke kommet, og vi nærmer oss høstferien med store skritt ! Det blir digg med ferie igjen, og jeg er sikkert ikke alene om det <3 Jeg er så heldig med INGEN lekser denne uka pga gjorde dem i helgen :) På onsdag skal jeg og klassen gå pilgrimsleden, og det er sikkert kjempegøy. 

Når høsten kommer er det digg å sitte inne med deilig musikk og lese en bok. Derfor tengte jeg å anbefale noen låter:)

Torstein vant mgp jr 2010!

Hei Søte Lesere!

I går var det er forrykende mgp jr show på tv! Du så kanskje på? Jeg koste meg masse med godteri <3
Det var så mange flinke deltagere som var med at det var umulig for meg å stemme :P

Men tilslutt kom de 4 superfinalistene: Julie, Alexandra, Torsten og Murphys LaW. ... Også vant Torstein!! <3:)

Han var jo superflink!!


http://www.youtube.com/watch?v=_x52Lr378HE


I <3 lørdagHei Søte Lesere!

I dag har jeg hatt en helt superduper dag! Jeg har vært med farmor hele dagen :) Jeg har ridd i dag også. Det var kjempegøy, men jeg holdt på å falle av :P Det var fordi hesten jeg red på. Bell prøvde å sparke hesten bar i mens jeg tok høyre hånd på venstre tå... Så det var jo ikke min skyld da. Men det var egentlig ganske gøy <3!

Senere i dag er det mgp jr 2010! Det blir kjempegøy!! Gleder meg masse <3 Finalistene i år er kjempeflinke, så det er ikke lett å si hvem som kommer til å vinne! I 2008 var jeg og så på :) Det er kjempekult å være å se live <3Her er alle som er med i år!

Så husk å se på i dag 19:55 !

Riiiiiidnig <3Hei Søte Lesere <3!

I går red jeg igjen <3 Det var kjempegøy, og jeg red Myria barbak. Hun var helt super! -som vanelig. Vi red en del sprang. Jeg hoppet faktisk 60 med henne <3! Skjønner ikke egentlig at jeg klarte å holde meg på :P Hun er jo veldig flink, men hun hopper litt merkelig.

Jeg hadde med meg Ingrid til å se på, men jeg glemte jo å ta med kamera da... Så det ble ingen bilder for denne gang. Men jeg blogger sikkert senere i dag <3