august 2010


Hva jeg gjorde på Lefdals :)

Hei Søte Lesere!

Noen har ønsket at jeg forteller litt om hva jeg gjorde på Lefdals-rideleir <3

Jeg kan vel begynne med å fortelle litt om Cancara, da. Cancara er en Dansk Varmblods vallak. Han er veldig flink i chickhorse. Han kan blandt annet sitte, ligge og knele. Han er helt super i boksen.

Ida- dattteren til Anders Lefdal hadde satt inn et badebasseng som vi kunne bade så mye vi ville i. Det var kjempegøy, men etter å ha stått hele sommeren var vannet helt grønt. Ida hadde også satt inn en sløssmaskin som vi kunne få av hvis vi betalte 20 kr.

Vi red 2 ganger om dagen. Jeg hadde en ridelærer som heter Anne. Hun var kjempeflink. Vi hoppet en del, og hadde minst like mye dressur. Vi var også på feltrittsbanen. Det var kjempegøy og vi galopperte igjennom vannet:)
Uff! Høsten kommer!

Hei Søte Lesere!

I dag har det vært en kald dag. Virkelig høst! Det er kjempedumt, fordi jeg eeeeeelsker når det er varmt :) Hvem gjør vel ikke det?

Noen som har spørsmålsrunde på bloggen sin? Jeg kan gjerne kommentere <3 Det er så gøy:) Sist jeg hadde det så var det ingen som var med :(

Etterpå i dag skal jeg ri. Håper virkelig at jeg får Irrantano, men de andre hestene er jo superfinde de også. En uke siden sist jeg red nå, fordi på fredag var jeg i overraskelsesovernattingsbursdag til 2 jenter på hytta til den ene- Pernille. Vi hadde det hels supert, og spiste myyye godteri. De hadde tilsammen kjøpt inn 3 kilo! Vi badet masse, siden det var fint vær. Vi var på Hvaler. Pernille har en kjempefin hytte, og det er ballbinge, så vi spilte fotball også:)Når vi skulle bade første dagen:)<3
 

Lefdals <3

Hei søte lesere! <3


Jeg gleder meg sånn til i morgen <3 Da skal jeg på Lefdals-rideleir med sååå mange av vennene mine<3

Jeg håper skikkelig at jeg får Cancara <3 Han er den beeeeeeeste <3

Her er han :


Vi blogges<3

Jeg vil lese DIN blogg <3

Hei søte lesere!

Hvis du vil at jeg skal lese bloggen din så legger du den igjen i komentarfeltet. Skriv hvorfor jeg skal lese bloggen din, hva du skriver om fks: venner, hverdagen din, kjærlighet osv.
Vi blogges da :)

Nordnorge :)

Hei søte lesere <3

I forigårs kom jeg hjem fra et fantastisk opphold i Nordnorge! Jeg hadde det så fint og jeg tok masse bilder. Jeg var det med Farmoren min og lillebroren min siden vi hadde fått det i julegave av farmor. Først så var vi på Røst, en liten øy som ligg uti havet. For å komme dit må man enten ta båt som tar 4 timer eller fly som ta 25 min.
På Røst var det kjempefint. Før så gikk det en serie fra Røst. Den het bare Røst.
Vi leidesykle og syklet rundt på øya. Gjett om det var gøy! Vi tok også en Ribbtur (på en måte en gummibåt, men den er vanelig båt under) til fuglefjellene. Der var det masse forskjellige fuglearter, men jeg likte best å se ørn og lundefugl.

Jeg var også på engeløy. Der var det åpning av engeløyflyplass. Det var kjempefest med tale, linedance og underholdning. Jeg koste meg kjempemasse.
På engeløy red jeg også. Jeg red på en liten, svart shettis som var kjempesøt. Han travet av gårde og jeg prøvde så godt jeg kunne å sitte på...

Jeg håper alle sammen har fått en super sommer og fortsetter å ha det.
Hvis dere har skrevet om deres sommer legg igjen bloggadressen deres :))

Vi blogges <3