juli 2010


Sommer det er det jeg vil ha! <3

Heii <3
Jeg har hatt det sååå fint i sommer at jeg ikke har orket å blogge. På rideleiren prøvde jeg, men det går tydeligvis ikke å blogge med iPod eller iPad.  I går kom jeg hjem fra Korfu, en øy i Hellas. Det var kjempedeilig og jeg badet og solte meg masse <3 Barbati, som byen het var ikke så veldig stor, og den hadde ikke så veldig mange butikker og resturanter. En dag leide vi mopeder og kjørte litt rundt på øya <3 Det var kjempegøy!

Jeg fortalte jo at jeg skulle på rideleir den første uka i sommerferien. Det var blitt kjempefint der etter de hadde pusset opp. Det nye ridehuset var tilogmed sånn at man kunne regulere varmen der inne. Den nye kantine var også fin. Den var bygd med glass på hver side så man kunne se ned i begge ridehusene.

Jeg fikk Cancara som står i det nye ridehuset. Han er kjempeflink, og han er veldig snill og søøt <3 Jeg kunne ikke ta ham med på feltritts banen, siden jeg tror ikke at han hadde gjort det før. Men vi dro på galloppbanen, da. Det gikk fort! Jeg turte ikke mere, jeg siden det gikk så fort! :)


Jeg anbefaler Lefdalsrideleir til hestegale jenter/gutter eller jenter/gutter som vil lære å ri. Det er 3 ledige uker nå, og man kan gå inn og bestille på http://lefdals-rideskole.no/. De ukene som er ledige er 28, 29 og 33.
 

Cancaaaraaaa <33Vi blogges daa <3