juni 2012


NY BLOGG!

Heihei!

Har sakt det før, men har mange nye lesere, så kan si det igjen. Jeg har flyttet til usa, og da ville jeg ha ny blogg♥ Så kommer ikke til å blogge på denne, men skal ikke slette den ♥ Du kan trykke på teksten eller der hvor det står usablogg i sidemenyen :)

LOTTIIEE.BLOGG.NO

 

FERDIG!

Heihei!

Da er alt pakket ferdig, så nå er jeg hos farmor. Siste dagen jeg ser henne, så vi har spist is og har kjøpt inn godis til fotballkampen etterpå. Har svart på alle kommentarene, må si at det øker blogglysten veldig når jeg har så mange hyggelige tilbakemeldinger. Har fått noen spørsmål om når jeg bytter blogg. Tenkte jeg kunne gjøre det når jeg har kommet over, dette er jo liksom den "norske" bloggen min, så da må jeg jo være på den helt til jeg ikke er i Norge lenger. Btw, hadde det kjempemorsomt og koselig på Hvaler! Legger inn bildene senere. Orket ikke å drasse rundt på kameraet hele tiden, ville heller bare ha det gøy med bestevenninnene mine!

533094_441133855900250_56782801_n_large_large

//weheartit

Hva gjør du i dag?

Love

synes?

Fast leser eller bare innom?

Heihie!

Overskriften sier vel det meste?Så, hva er du?

Hot or not?

Olas videoblogg

Vennene mine er de beste!

Sommerplaner!


Hvaler - med Pernille, Hanna og Christine på mandag!


Usa - med familien på torsdag!
God sommer!

Trist dag...

Heihei!

Endelig sommerferie! Kjempegøy, men samtidig veldig trist! Kommer til å savne alle sammen. Grunn kommer etterpå i videoblogg. Vært så flink blogger at jeg har laget 2 videoblogger i dag! Haha. halla!

det er partyyyyy hos Lotte!!!!<3333

 

Alle er her!!! fest hos Lotte!!! yeah yeah yeah!!!<3

 

Dere burde komme asa! KØDDA! det er bare for 7A inger !!!!!<3<3

 

vi er driiit kule! siste skole dag i dag! - gråting -

 

DET ER IKKE LOTTE SOM SKRIVER DETTE, MEN ALLE I KLASSEN HENNES, VI ER GLAD I DEG LOTTIPUUS! <3

du er den besteeee <3 <3 <3 3

KLEM OSS! <3  <3 <3 

Siste skoledag!!

Heihei!

 

Dette er siste skoledag på barneskolen i dag. Det kommer til å bli rart, men fint. Hahha, jeg kommer sikkert til å begynne å gråte. Menmen, det går sikkert bra. I går skulle vi bruke pengene i klassekassen, så vi dro på mc donalds, og spiste for 2000 kr. Det var kjempekoselig, og vi fikk sett på skolen vi skal begynne på. Men nå må jeg dra til skolen! Blogges etterpå!

 

Videoblogg

Countdown

Har dere sommerferie, eller får dere det i morgen?

Skoleeee

Heiheiii!

Sitter på skolen nå, vi gjør ingen ting, så da kunne jeg like så godt blogge litt! Siste sprangtime i dag før sommer, burde vel egentlig få noen til å ta ta bilde av meg, så tar nok med kameraet. Skal bli flinkere til det!

//Lotte

Bilder fra i går

Hva gjorde du i går?

Følge meg?

Instagram: @lotteds

Twitter: @lottebieberlove

Har du insta eller twitter?

Låst ute..

Heihei!
Kom hjem for litt siden, men så hadde jeg selvfølgelig glemt nøkler.. Jah, så glemsk er jeg. Heldigvis hadde jeg med meg iPod, så jeg kjeder meg ikke. Haha. Det eneste vi gjorde i dag var å spise kake i elevrådet og øve til skoleavslutning. Jeg, Hanna, Perni, charlie, antonio og Chris skal ha en paradise-Iselin sketsj (hvis det er sånn det skrives) Jeg skal være Iselin, så må finne ut hvordan jeg skal få håret blondt..

17.06.2012

Heihei!

 

Nå har jeg endelig fåttt tilbake kameraet mitt!! Nå gjelder det bare å finne minnekortet... Husker ikke hvor jeg la det, så jeg får håpe at pappa gjør det. Var på kanotur fra fredag til lørdag. Kjempekos! Jeg, Pernille, Hanna, Christine og Ingrid sov i telt sammen, og vi lo ganske mye kan man si. Jeg og Pernille lagde en seigmannfilm med Ali og Berit. Den var helt sykt lættis. Det regnet hele natten, og jeg har pakket ned støvlene mine, så jeg måtte ha på converse.Hva har du gjort i helgen?

Jeg utfordrer dere!

Jeg heter Lotte

Jeg er oppvokst i Bærum

Jeg er for øyeblikket i sofaen i stuen

Jeg liker ikke regn, når ingen kan finne på noe!


da det var tropisk regn i Mosambique

Jeg liker SOMMEREN!

Jeg elsker JUSTIN BIEBER, sommern, bursdager og kakeeeee
Jeg er redd for at jeg skal miste noen jeg er glad i

Jeg ønsker å snakke med Justin og bli godt kjent med ham <3

Jeg liker mat.

Jeg er avhengig av macen!

Jeg har på meg stooor hettegenser fra Venice beach

 Jeg kan ikke forstå at noen ikke liker Justin Bieber.

Jeg er pinlig dårlig til å spille fotball :P

Jeg elsker lyden av Justin´s stemme <333

 Jeg utfordrer deg(om du har blogg) å bruke den samme listen... Noe du er enig i? 


Fredagskoos

Heihei, alle dere som gidder å gå inn på bloggen min!

Endelig fredag, passet meg ganske bra! Hadde idretsdag på skolen i dag, det var gøy det, klassen min vant stafetten mot hele skolen, til og med lærerne. -Stolt. Neida, men klarte alle kravene, så er ganske fornøyd. I morgen stikker jeg på hytta til Hanna, så prøver å laste inn tv-serier på pcen, håper virkelig at det funker, for den har holdt på veeeldig lenge nå. Blir nok ikke så mange bilder, har fortsatt ikke fått tilbake kameraet fra rep. 

 

Vil du at jeg skal lese bloggen din?Vil du få en ny leser?

Before I die


vil du gjøre noe av dette?