mai 2012


BIEBERKONSERT!!!

Heihei!

 

Omfb! Var på Justin´s gratiskonsert i går. Det er serr noe av det beste som har skjedd meg. Sto og gråt, sang og lo om hverandre. Det var bare heeelt fantastisk! 

Bloggpause..

Heihie!

Skal ha bloggpause.. Vet ikke hvor lenge, men vi har mange prøver og sånt som jeg skal øve på..  

Hipp, hipp, HURRA!!!

Heihei!

Først vil jeg bare si gratulerer til alle nordmenn der ute! Håper dere alle får en kjempefin dag, med mye is og kaker. Selv har jeg ikke tenkt til å spise så mange is som jeg gjorde i fjord, for da orket jeg ikke noe annen mat. Hehe. Men heldig vis skal vi ha deilig frokost med onkler, tanter, besteforeldre og søskenbarn her snart. Det blir koselig. Jeg skal gå i toget med skolen i dag, og vi skal gå helt forrest. 1 klasse er sikkert flinkere enn klassen min, men sånn er da altså tradisjonen på skolen. Jeg har ikke på meg bunaden min på bildet, men det er fordi verdens beste farmor skulle sy den ut og stryke den.
Hva skal dere i dag?

Dagens bilde

Mobilvideo

Hehie!

Vet det er rart å videoblogge om mobilen min, men trenger serr noen tips, for som jeg sa hundre ganger - jeg skjønner den ikke!

Before you gogo..

Heihei!

Veldig random overskrift, men har den sangen på hjernen, og har hatt den i hele dag. Endelig sol i Bærum! (blogger om været, vet jeg er sykt kul) Håper det snart blir shortsvær <3 Woho, snart 17. mai! Kommer videoblogg etterpå.

 Btw skal svare på alle kommentarene, men får bare ikke gjort det akkurat nå :)

Syk :/

Heihei!

Ligger hjemme på sofaen hos mormor nå og blogger fra ipaden. Ble bare veldig kvalm på skolen og så var hun og moffen så snille at de kom og hentet meg. Har egentlig bare sovet og spist bittelitt. Sikkert veldig interessant for dere å lese dette, i know :) Men ville bare si ifra at det kanskje ikke blir så mange innlegg nå, siden jeg skal prøve å bare slappe av, sove og lese.

Innkjøpsvideo :)

Heihie!

 

Ikke diss, jeg hadde hikke :S

 

 

Lotte da! &lt;3

Hahha Lotte du har vist glemt å logge av ;) <3

hakakaokokpded@d

heuheuehouefhw

 

 

Wants fra Bik Bok

Heihie!
 vil du ha noe av dette?

God Morgen!

Heihei!

 

Endelig helg, føler denne uken har gått veldig sakte. Har ikke noe spesielt jeg skal gjøre, men jeg finner nok på noe! Skal prøve å få blogget litt mer denne helgen ♥ Nå skjedde det ettellerannet med skriften.. :/ Haha. Håper det blir sol, da kan jeg gå i shorts #bestemedsommerogvår! 
Sliten

Heihei!

 

Blogg.no har vært veldig rar i det siste, men nå funker det da. Orket ikke å blogge i går, var bare så sykt sliten. Kom hjem fra skolen og la meg og sov. Samme skjedde i dag også, men er ikke så sliten nå. Har for det meste egentlig sett på tv, lest og vært på macen. Nå er det torsdag kveld fra nydalen :)

<3

Trøtt..

Heihei!

I dag har vært kjempekoselig. Våknet sent hos Chris, så jogget jeg og Hanna ned til Kalvøya og solte oss og etter det dro vi hjem til meg og grillet pølser. Været har vært utrolig deilig, helt sykt at man kan gå i shorts i mai!! Men det er jo kjempebra da. Poster en 3. del av wants senere i dag, så vet dere det. 

Me lemo es Lotteee

Heihei!

Chris og Hanna lagde video i går. Hahaha <3 Søte! Veldig gode i tysk og spansk må jeg si.

 

 

Sol og varme

Heeiiieheieiei<3

 

Jippi! Det er sol ute. I dag skal i hvertfall jeg gå i shorts. Sitter her nå med Hanna og Cris, vi sto opp for ikke så lenge siden. Vi så på the rebouned, veldig bra film.

Skal du  i dag a?