mai 2011


Regn...

Hei!

 

I dag har det regnet kjempemasse. Digg... Håper at vi skal ri på innebanen i dag. Hvis ikke blir jeg nok våt. På skolen i dag kom jeg på å lage en rive-av-kalender til sommerferien og så gjorde mange andre det :) I dag er det bare 12 skoledager igjen fordi den 13 dagen var jo i dag. 

//Lotte//

Båttur C:

Hei!
I dag var hele familien  + en venn av Max på båttur i den megastore båten vår (ironi). Båten vår er rett og slett en liten motorbåt som man kan sove i og er perfekt til å fiske i. Max og vennen hadde med fiskestenger, men de fikk ingen fisker da. Det var første gangen Max fisket med fiskestangen sin og var litt skuffet over at han ikke fikk noen fisk.


 Ble ikke så langt innlegg fordi jeg og Pida skal bake kake ellerno :)
-Lotte

Tidlig en morgen :)

Heihei!

 

Da jeg våknet i dag klokken 08:30 hoppet jeg opp og trodde skolen hadde startet. Så husket jeg at det var søndag. Og da var det ikke så farlig alikevel. Så jeg sto opp og lagde en liste over ting jeg må gjøre på bloggen. Håper den gjør at jeg får flere lesere :D Gjerne lik facebook siden min:  http://www.facebook.com/pages/Mittlivsomlotte/210085559003524

Kjedet meg litt så gikk like godt ut og tok noen vårbilder♥-Lotte♥

Kanotur 2011!

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempehyggelig kanotur i Oppland med klassen. Som alltid var det kjempegøy og vi la oss ikke akkurat tidlig, så jeg er litt trøtt. Jeg, Hanna (www.hugkisslove.blogg.no) og Pernille sov i samme telt og vi hadde masse godteri. Alle sammen hadde gitt penger så vi kunne kjøpe en gave til han som har arrangert alle de fine kanoturene våre. Han fikk et stormkjøkken. Etter det så leste jeg adjektivhistoren som jeg, Pernille og Bjørnar hadde laget. Alle lo :)

Jeg var jo selvfølgelig så smart at jeg ikke tok noen bilder, da :)

Lotte

24.mai.2011

Noen ting jeg vil ha inn i garderoben min denne sommeren <3

(C) By mittlivsomlotte.blogg.no

Blogges <3

Viste du at?

....At jeg elsker å shoppe?

....At USA er favorittlandet mitt?

....At jeg har veeldig lyst på hest?

....At jeg var i USA første gang da jeg var 9 måneder?

....At jeg hater dubbede tv-serier?

....At jeg før blogget hver eneste dag, men ingen leser bloggen min lenger så jeg gidder ikke.

....At jeg har bursdag i sommerferien?

//Lotte//

*Hoste*

Hei!

Jeg er forkjølet. Digg... Hoster og har vondt i hodet, men jeg var på skolen og turte ikke å spørre om hodepinetablett på kontoret fordi når jeg gjør det blir hun damen så sur. Har hatt vondt i hodet siden 17. mai.

Men på starten av dagen i dag dro jeg og Hanna til bekkestua og intrevjuet butikker der. Det var gøy, men butikkene åpnet ikke før 10 så vi måtte vente i 25 min :P Hehe. Men Hanna var forberet og hadde med seg iPod som vi hørte på mens vi ventet.

-Lotte

Sandvika med Hanna!

Heisann!

 

I dag har vi jobbet med avisen på skolen og etter skolen dro jeg og Hanna til sandvika storsenter for å intrevjue noen butikker. Vi fikk intrevjuet Glitter, Lindex, JC og Cubus. Der var de veldig hyggelige. Noen butikker svarte frekt at de ikke ville. Menmen alle er jo ikke like hyggelige. 

Glitter logo

jc-logo

 

-Snx <3

Gratulerer med dagen Norge!

Hei!

Gratulerer med dagen til alle sammen! Håper dere alle får en kjempefin dag hvor dere spiser mange is <3 Jeg og Hanna lagde en liste om ting vi må gjøre i dag <3

-Spise minst 5 is.

-"Fange" minst 1 russekort. 

-Ha sekkeløp og putekrig mot hverandre. 

Ikke så mange ting på listen. Menmen :)

 

I går var jeg på en tvserieinnspilling fordi Max har en liten rolle. Jeg satt i en rullestol :P Jeg møtte Bjørn Sundquist, Lisa Stokke, Mira og LIsa fra af1 og Robert Stoltenberg.

Klem


Good Morning Folks!

HEISANN!

I dag blogger jeg tidlig! Haha. Sto opp 06:40 så jeg er kjempetrøtt! Menmen!

Hvis du er en beliber test ut denne linken: http://www.justinbieberneversaynever.co.uk/belieber/

 -Lotte

Daffedaffedaffe x)

Heisann :)

I går løp vi tinestafetten, og i dag på skolen fikk vi vite at vi kom på 10. plass av 93 lag. Jeg er veldig fornøyd! <3 På skolen ble vi også delt inn i grupper til skoleavisen. Jeg er under aktuelt, og skal intrevjue noen butikker. Gleder meg kjempemye, og håper vi selger mange aviser på åpen dag!

SItter nå og ser på tv og drikker oreo-milkshake. Kjempedigg! Bare daffe i en sakkosekk <3

Vi blogges <3

Sommerstart!

Heisann!

 

Nå er det bare så kjempevarmt! Har gått i shorts i dag, og jeg var fortsatt varm. Sorry hvis jeg ikke blogger så mye nå for tiden, men det er fordi jeg heller er ute og hopper på trampolinen og sånt! Dette er gavene som Hanna fikk i helgen <3Denne kjolen så jeg, Hanna og Ingrid utenfor kulturhuset da vi var på kino på søndag. Måtte bare ta bilde av den!

Blogges da 

That should be me

Hei!

Måtte bare legge ut denne videoen. Elsker denne sangen sååå mye <3

 

Lotte

Bursdag!

Hei!

 

Senere i dag skal jeg i bursdagen til Hanna, og det blir kjempegøy! Jeg kommer 2 timer før bursdagen starter også skal jeg overnatte etterpå  Jeg gleder meg kjempemasse fordi egentlig skulle Hanna ha bursdagen før, men så ventet hun til jeg kom hjem fra USA. Ultramegahypersnilt <3 Men sånn er jo Hanna da! Ultramegahypersnill! 

Tar sikkert noen bilder som jeg kan legge ut i morgen <3 


Har fått helt dilla på denne sangen :P

Snakkes <3

 

Jeg er med i konk &lt;3

Hei!

 

Ville bare fortelle om en kjempekul konkurranse for JB-fans! Man kan vinne en I <3 Justin Bieber hettegenser. Link: http://jdbnorge.blogg.no/1304513001_konkurranse.html#comment

main image

 

Klem <3

Tilbake!

Hei!

Nå er jeg tilbake <3 Har hatt en kjempefin påskeferie i Usa! Håper dere andre også har hatt en fin påske. Kommer til å legge ut noen bilder fra turen i et annet innlegg :)

-Lotte