mai 2010


Deilige jordbær og spreder :D♥Heii!
Jeg og Pida synes det ble så varmt at vi bestemte oss for å hoppe på trampolinen og sette sprederen ved siden av så vi ble våte. Det var kjempegøy! Vi hoppet og koste oss kjempelenge, helt til vi gikk inn og spiste jordbær med fløte og sukker. Nam, nam! Første gang jeg spiser det i år, men det blir nok ikke siste

Namm!

Denne ser litt bedre ut en den under som jeg spiste på halloween i fjor <3Liker du jordbær?

Vi blogges<3

Tyske Lena vant!

Hei!
Tyske Lena vant esc! Hun hadde en kul sang, og var kjempeflink til å synge. Jeg tengte at hun kanskje kom til å vinn, og der tok jeg vist riktig. Neste år blir det esc i Tyskland, og det bli jo sikkert kjempekult! Jeg så på nesten hele, men jeg tror jeg såvna :P Litt teit. Neste år vinner kanskje Norge igjen? Det får vi jo prøve!Hvem heide du på?
Likte du Lena?

Vi blogges, da <3

Myria!

Dette er yndlingshesten min Myria:

Riding

I dag var jeg å red. Det var kjempemorsomt og jeg ble igjen i stallen etter ridetimen. Jeg glemte kamera, så jeg fikk  ikke tatt noen bider. Jeg, Siren Elise og Stine møkket og børsta. Jeg red Frøya. Jeg har aldri ridd henne før, men hun var kjempefin. Vi øvde på sjenkelvikninger. Neste gang skal jeg ha Myria, som er verdens beste hest!! Jeg håper jeg får ri barbak.


Meg og Myria.

Liker du hester?
Synes du fjoringer er fine?

Vi blogges, dahh <3

Spørsmålsrunde :D

Skal for første gang ha spørsmålsrunde!
Bare spør i vei så skal jeg svare så godt jeg kan!


Har du spørsmålsrunde på bloggen din?
Vi blogges :)

Idrettsdag!

I dag var det idrettsdag for skolen vår! Det var sykt gøy, og jeg klarte alle kravene. Jeg var også med på A-laget for 5. trinn i stafetten! Det var kjempegøy, og jeg tror vi kom på 3 eller 4. plass! Skal på friidrett i dag, tror jeg, men jeg er veldig sliten nå. Vil egentlig heller sitte å se på film i One Piece`n min...Disse her hadde vært utrolig digg å gå ute med nå siden det er sol, og de er jo superkule også! Skulle gjerne hatt noen sånne, men mine har plutselig forsvunnet:( Litt dumt!

Har du solbriller?
Bruker du dem mye?


Vi blogges :)

Besøk fra Romania!!!

Heii:)
Jeg hadde en veldig kul, morsom og spennende dag i dag! De som skal være med i ESC fra Romania kom til skolen vår. De som synger er Ovi og Paula Seling. De sang litt hver for seg og Playing With Fire sammen. 
De var fantastisk gode! Trykker du her får du se sangen.


Jeg fikk autograf fra begge :D Jeg fikk Paula sin i panna :)
Hatt en såå fantastisk dag, og i morgen skal jeg løpe stafett. Denne uka er så digg!

Har du hørt de Ovi og Paula før?
Hva synes du om sangen?

Vi blogges :)

Kooosekveld <3

Sitter her og vrir på hodet hele tiden siden Norske Talenter står på. Sitter i den superdigge pysjen miin <3. Tatt noen dårlige bilder av Tven. Jeg heier på Erik og Kalle. De er supergode. De fortjer å vinne også. Men Alexander har også
et veldig stort talent. 

  

Hvem heier du på?
Ser du på i ?

Burde jeg ha en konkurranse?

Ja, jeg ser at veldig mange blogger har konkurranser og jeg lurte på om jeg også burde ha en. Jeg tengte at man kanskje kunne vinne sminke eller noe. Hvas synes du? Man får jo mange lesere og sånt:) Jeg tror jeg skal lage en konk, men jeg må jo kjøpe premie først da <33

Kanskje noe sånt?


Med noe sånt til?Hva synes du??

Vi blogges :*

Ny pysj

Ja, jeg og mamma var inne på ellos og bestillte pysj og kapribukse. Begge delene er sykt digge, dahh :D Jeg elsker dem allerede! Pysjen har en kort, stripete shorts og en trøye med noen knapper. Jeg har ønsket  meg en sånn syykt lenge. På www.ellos.no er alt veldig billig og veldig mye fint! Jeg har kjøpt noen ting der, og er fornøyd med alle tingene.

Her er pysjen:


Har du kjøpt noe på ellos?
Liker du siden?

Ute + Avatar

Hei!
Sitter ute og blogger fordi det er så varmt :)
Nå begynner det å regnet litt, dahh. Men vi sitter her alikavel :D
Kom akkurat ut fordi jeg har sittet å sett på Avatar. Den var utrolig fin. Jeg anbefaler den sterkt. Nå må jeg dekke til PCen med jakka mi, så den ikke blir våt. :PDet er så deilig å sitte her ute nå å kjenne at det er varmt! Og å se på Pippi hoppe fornøyd rundt. Tulipanene våre har kommet frem og det lyser gult og rødt på lang avstand. Vanligvis pleier det å lukte nyklippet gress, men ikke nå fordi Pippi spiser opp alt sammen. Jeg tror jeg kunne ha sittet her i flere timer og blogget om hvordan det er ute nå, men det blir sikkert kjempekjedelig for dere.

Jeg tengte heller å komme med noen klestips! Nå sitter jeg her i en svart kapribukse fra ellos. Den er kjempedeilig og myk og er veldig kul. Jeg har også på meg en veldig fin t-shorte som jeg har arvet. Arving er veldig bra. Da sparer man penger og man er miljøvenlig. Olajakken som jeg har lagt over Pcen er fra H&M. Skulle gjerne vist bilde, men jeg klarer ikke å ta bilde av meg selv...

Har du sett Avarar?
Hva synes du om den?
Sitter du ute og blogger?

Er med i konk :)

Heiii :)
Er med i konkurranse på http://hyzilla.blogg.no/ der man kan vinne en 3. pak med eos :) Jeg håper virkelig at jeg vinner, for jeg har aldri vunnet noe før. Det hadde jo vært litt morsomt da ;P

I dag ble jeg faktisk ferdig på sløyden med aviskurven min! Det var kjempemorsomt å være ferdig, men når jeg vasket penselen som jeg hadde lakket med fikk jeg lakk på hele hånda, så den er kjempeklissete! Det er ikke så morsomt da, og jeg sto og vasket den med salo i kanskje 20 min og prøvde med white sprit, men det funka ikke... Men sånn er det vel bare noen ganger.

Det er så digg ute nå når det er så mye sol! Jeg elsker å være ute og spessielt når det er sol! Bare ligge i gresset i shorts og topp og høre på musikk. Jeg lengter ut allerede! Blomstene som står inne bøyer seg mot ruta for å få mere lys. Sommeren har kanskje begynt? For meg føles det sånn! Det er digg å ta med seg Ipod og kamera ut!

Er det varmt hos dere?
Liker du å ta med deg Ipod og kamera ut?

Vi blogges, dahh <3

Pippi har bursdag!

I dag ble Pippi (kaninen min) 1 år Ü
De var kjempemorsomt og jeg tror hun likte luksusen :)
Jeg lagde en kananin kake av et eple og litt brokoli. Det elsket hun. Jeg og Max (broren min) blåste opp masse ballonger som vi hang opp på luftegården hennes.
Her er noen bilder:Søtt?Lottes spesial kaninkake <3

Vi blogges <3