april 2012


Wants fra Top Shop

Heihei!

Del 2 av wants!
Wants fra forever 21

Hei!

Tenkte å vise noen wants fra noen forskjellige butikker. Først fra Forever 21, så kommer det fra noen andre butikker senere!
Synes?

Mine favorittsko

Heihei!

 

1. Convers fra Monterey

2. Convers fra Orlando

3. Sandaler fra Tyrkia

4. Reef sko fra Monterey


 

Synes?

Dear, whoever is reading this. Dont forget to smile today!

Hallooo<3

 

Åpnet opp nytt innleggsting for over 2 timer siden, men glemte å blogge helt. Flinke meg! Men klarte bare ikke å sove mer, så får bare gå å legge meg etterpå ellerno. I går var kjempekos. Var med Pernille, Hanna, Christine, Ingrid og Martha, og vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, bare nøt solen og spiste is. Grillet pølser med mamma, og vi spiste til og med ute! Årens første, tror jeg ♥ 


Hva gjorde du i går?

Innkjøpene

Heihei!

Lovte dere innkjøpene, og her er de! Shorts og topp fra Bikbok og lipgloss fra h&m.

Synes?

God morgen!

Heihei dere!

 

Var kjempekoselig med Johanne i går. Først var vi på Sanvika, så dro vi videre til Liertoppen for å handle mat. Jeg kjøpte noen få ting, innlegg kommer senere i dag, for jeg orker ikke nå. Er skikkelig trøtt. 

<3

Yesterday..

Heii!

 

Orket ikke å blogge i går kveld, siden jeg så på skrekkfilm med mamma. Missery ellerno. Herrigud ass den var sykt skummel, verre enn frittvilt! Den er ganske gammel og handler om en forfatter som kjører av veien, og så kommer en gal dame og finner ham og låser ham inne i huset sitt og tvinger ham til å skrive en ny bok. Vet jeg er dårlig til å forklare, men hvis dere liker skrekkfilmer burde dere virkelig se den. Før det var det jo ridning. Gøy som alltid ♥ Og gjett hva? Når mamma og Max kom hjem hadde de kjøpt someday bodylotion og sånn locker ting som man henger i skapet på ungdomskolen og så lukter det somday ♥ Beste familie ever ♥ Jeg får bare ikke bildene større :/ noen som kan hjelpe meg?

Hva gjorde du i går?

Thea kommer!

Heihei!

 

Btw takk for dere som hjalp meg i forrige innlegg, skal teste det ut etterpå! Thea kommer snart, vi bare måtte overnatte i dag. FY SØREN JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE I MAI. JEG DØØØØØR!!! Da skal jeg møte ham, det skal jeg virkelig assa <3 Hvis ikke kommer jeg til å gråte. 

Løøøøv <3

25042012

Heii!

Bukse h&m topp Forever 21 jakke banana republic

 

Tycks?

Bedre selvtillit!

Heihei!

 

Vet det er mange jenter i verden som sliter med selvtillit, så jeg tenkte jeg kunne ha et innlegg om hvordan man kan få bedre selvtillit.

1. Du er som du er og du er fantastisk! Still deg foran speilet noen ganger og si til deg selv hva du liker med deg selv. Eks: Jeg er pen!

564795_348990895147919_234595296587480_1007720_778654834_n_large

2. Spis sunt, da føler du deg alltid bedre. Eks: Havregrøt til frokost, et eple eller en pære hvis du blir sulten før lunsj.

Tumblr_m2y9bbh3dk1qggcq1o1_500_large

3. Bruk klær som du er komfertabel i. Ikke tenk på hva de andre kommer til å si.

4. Ikke sammenlign deg med alle. Det er alltid noen som kanskje har litt tynnere lår, er litt bedre på skolen, men de har sikkert noe som ikke de er førnøyde med. 

5. Vær deg selv. Vennene dine liker deg for den du er, og de som ikke liker deg, trenger du jo ikke å bry deg om. De er jo bare teite!

Tumblr_m2z3acqa581r1hfm9o1_500_large

6. Tallet på vekta er bare et tall. Hvis du er høy, så veier du vanligvis mer og hvis du er lav, kanskje mindre. Men alle er vi forskjellige!

398209_398378863519269_268928226464334_1391886_927766703_n_largeBilder fre weheartit.com

Hva synes du om tipsene mine?

Namnam!

Hei!

 

Gjett hva som står og klargjør seg i kjøleskapet..... Sjokolademousse <3

 

Liker du sjokolade mousse?

Jippi!!!

Hei!

 

Ahh! Jeg er så glad nå. Jeg måtte dra hjem tidlig fra skolen i ste fordi jeg er syk, men da jeg kom hjem ble jeg ganske glad. For pappa hadde kjøpt NIKON D90!!!! Skulle egentlig få den til bursdagen min, men det er veldig lenge til, og jeg trenger det i sommerferien og sånt. Så da fikk jeg det nå. Overlykkelig<3 Gleder meg til det blir sol, så jeg kan ta noen bilder ute også.

<3

The Lying Game

Heihei!

 

Vokna tidlig i dag og siden da har jeg bare sittet og sett på min nye favorittserie. The Lying Game. Sykt spennende. Det handler om to tvillinger som ble skilt ved fødselen og adoptert bort. Den ene til noen kjemperike og den andre til noen fattige. De aner ikke hvem moren deres er, og vil finne henne og da må de "bytte plass". Haha. Jeg er ikke så god til å forklare, men dere burte se på det assa. Klikk her for å se episode 1! Det er nok det og rydde på rommet mitt dagen skal gå til i dag. 

Har du sett The Lying game?

Sanvikaa

Heihei!

 

Er på Sandvika storsenter nå, sammen med Sara. Haha. Vi måtte selvfølgeling innom eplehuset, så vi kunne blogg og gå på face! Snxx etterpå!

Instagram

Heioghalo :D

Har endelig funnet ut at Instagram er gøy. Følger alle som følger meg, så det er bare å følge meg: @lotteds

Har du Instagram?

chilledag

Heihei!

Sto opp sent i dag, egenltig ganske deilig i og med at det regner ute. Dagen i dag kommer sikkert til å se på tv-serier på macen. Eller finne på noe med noen venninner <3


Savner sol og sommer!

Skal du i dag da?

Helg &lt;3

Heihei!

 

Endelig er det helg. Kjempedeilig!!! I går dro jeg, Chris og Pernille på Sandvika. Jeg kjøpte ikke så mye, bare en dagkrem fra Nivea. Har ikke testet den ut enda, men kanskje det kommer en anbefaling. Bare hvis den er bra da ;) Etter det dro vi hjem til Pernille og bare chillet egentlig. Men det var koselig da. I dag ble jeg vekket tidlig fordi lillebroren min skulle på basketcup. Skjønner ikke hvorfor de måtte vekke meg (!!?!) Menmen. Nå er jeg nesten helt våken og skal finne på noe med Pernille, Christine, Martha og Sara, så det blir gøy. 

Hva skal du gjøre i dag?

Hjemme!

Heihei!

 

Æsj. Og jeg som hadde gledet meg til å komme hjem. Her er det drittvær i forhold til Usa i hvertfall! Men koselig og se venninnene igjen ♥ Stakkar Hanna er syk. God bedring pus! I dag er det fredag den 13. Haha. Men har ikke skjedd noe med meg. Enda. Kommer sikkert til å falle av eller noe sånt! menmen ♥ Skikkelig chill på skolen i dag. Hadde vikar som lot oss se på youtube hele tiden også fikk vi spille fotball på slutten av dagen ♥ Liker egentlig ikke fotball, men i dag var det faktisk ganske gøy ♥ 

 

 

06.04.2012

Heihei dere!

Klokka er 07:51 her, det er 8 timers tidsforskjell fra det det er hjemme, så har fortsatt litt jetlag. Selv etter ganske mange dager. Nå er vi i Santa Barbra. Ganske fint her tror jeg, men vet ikke helt siden vi kom ganske sent i går.  I dag skal vi videre til Los Angeles (!!) Gleder meg! Har aldri vært der, så det blir gøy. Vi skal se på walk of fame og sånt og besøke en venninne av mamma som jeg aldri har møtt. Nå skal jeg snart gå og ta manikyr. Can´t wait, neglene mine er helt oppsprukne. 

Snxx <3

:)

 

Heihei dere!

 

Nå har jeg akkruat vært og trent. Sto opp klokken 6 for å gjøre det, men er veldig glad for at jeg gjorde det. Man føler seg veldig sprek. Haha. Men i dag, så skal vi dra til Las-ettellerannet og shoppe. Det blir gøy! 

 


Snxx :)

&lt;3

Heiheii!

Her i Usa er det kjempefint. Men har bare glemt å blogge. Haha. Men har tatt ganske mange bilder da. Så tenkte å legge noen av dem ut nå. Men det funket jo selvfølgelig ikke. Skal prøve å få lagt dem ut  etterhvert :) Først så kjørte vi gjennom San Fransisco, men nå er vi i Monterey. Her er det kjempekoselig! Har aldri vært i California før, pleier å være i Florida. Er ikke så varmt her, men kan gå i shorts da. I ste var vi på stranden, med noen andre nordmenn. Det var veldig gøy! Har fortsatt veldig jet lag og skypet med Johanne kl 3 om natten. Smarte meg. Men nå prøver jeg å bare se på tv og facebook og sånt så jeg ikke sovner så tidlig. 

Snakkes senere da folkenss.