april 2010


Nytt design!

Ja, jeg har bestemt meg for å få et nytt design. Det andre var jo gigantisk, så det ble veldig irriterende. Jeg har ikke gjort det så komplisert, bare en rosa stirpe med bloggnavnet på.

Hva synes du om det?
Er det bedre en det første jeg hadde?Vi blogges :)

Makramè er skikkelig morsomt!

Jeg har akkurat begynt å makramère, og det er kjempegøy! Jeg gjør det nesten hele tiden og har fått dreisen på det. Først synes jeg det var kjempevanskelig, men når man øver blir man jo bedre! Du kan kjøpe masse kjempebra utstyr på www.panduro.no . Dere bør prøve! Man kan jo lage sin helt egen stil ;D Kule perler, farger og mye mer! Anbefaler sterkt å bruke tykk hamptråd. Det blir kult. Husk å kjøpe perler med stort nok hull til å få tråden igjennom! Ehee... Det glemte visst jeg :P

Vi blogges :*

Litt afrika

Heii!
Sorry at jeg ikke har blogga. Jeg har vært i Mosambik i Afrika og jeg tok mange bilder, og de ville jeg gjerne ha med så dety er derfor jeg ikke har blogga. Men nå gidder jeg ikke vente på at pappa skal gjøre det mere! Jeg tar bildene fra kameraet mitt, men de er ikke supre assa , for jeg er ikke fotograf, men man ser hva det er på bildet. Jeg hadde det kjempefint og var i Krugerparken i Sør-Afrika. Der så jeg utrolig mange fine dyr. Vi var på morgen safari kl. 05:00 det var da vi så flest dyr. Vi satt i en helt åpen bil, så hvis løvene var sultne kunne de bare spise oss:PDe var bare 1 meter unna!


En elefantbæsj.Hade!


Vi blogges <3