mars 2011


28.mar.2011

Hei!

Sitter ved pcen og tenker på etterpå. Da skal jeg finpusse på storoppgaven. Blir digg å være heelt ferdig. Nå som vi har jobbet med den så lenge. Tror jeg skal ha med noe mat på fremføringen. Hadde vært gøy å prøve å lage noe russisk mat en gang. Skal ha med noe musikk som pappa hadde i kjelleren og mamma vil at jeg skal synge den eneste russiske sangen jeg kan, men det blir så pinlig å stå foran hele klassen og synge. Alene. Hadde vært dødspinlig. Men litt gøy også da. 

 

Først skal jeg på storsenteret fordi jeg trenger noe å ha på meg på klubbkvelden. Gleder meg. Elsker å shoppe klær. I år når vi skal lage skoleavis har jeg lyst til å dra til storsenteret å intervjue noen butikker. Det var det  i hverfall noen som gjorde i fjord. Eller så har jeg lyst hvis vi får lov til å ta bussen til Lefdals. Så kunne jeg møtt Nadia og gjort skolearbeid samtidig <3

 Sangen mamma vil at jeg skal synge :)


Påskestemning &lt;3

Heii <3

 

Her hjemme har vi begynt med å pynte litt med kyllinger og sånt. Hehe. I og med at vi skal til U.S.A så lager vi litt påskestemning her hjemme først. I går fikk jeg påskeegg. Sykt lenge siden sist. Det var jo i Afrika i fjor. Savne egentlig Afrika litt. Litt rart å tenke på i og med at det har vært sykt farlig der vi var i det siste. Heldig vis er vi der ikke nå :D

Denne filmen har jeg kjempelyst til å se <3 Ser kjempemorsom ut!

 

-Vi blogges, da!

Premieretime!

Heisann<3

 

I dag var jeg på premiere på Never Say Never i sandvika. Det var kjempegøy, men noe som var superdumt var at på skolen i dag ble Hanna syk, så hun kunne ikke bli med. Men noe som var supert var at Pernille og Pida ble med istedet! Vi hadde det kjempegøy og begge begynte å like Justin Bieber mye mere. Begge var ikke så veldig fan før vi så filmen, men begge var enige om at han var kjempeflink!

 

Jeg anbefaler sterkt å se den <3

Watch-Never-Say-Never-Movie-Online.jpg

 

 

-Har dere sett den?

 

-Vi blogges <3

Ojj... Så var det overskrift da :P

Haihai <3

 

Akkurat sett ferdig disneyfilmen Anastasia. Det var egentlig mest for å se på Russlands historie, men filmen var faktisk ganske fin. Koselig å sitte å se på sånne "gamle" filmer. Hehe. Må jobbe med oppgaven i morgen før jeg og Hanna drar på premieren på Never Say Never i Sandvika. Gleder meg. Det blir gøy. Har aldri vært på en premiere, men jeg tror ikke det blir noe stort ut av det sånn som det ble i Oslo. Hadde vært litt gøy, da.

 

 

-Vi blogges, da <3

Tråder

Hei!

 

Sitter oppi sengen og skal snart begynne å lese en helt ny bok som heter Guller, glitter og gulltråd. Det er oppfølgeren til boka Tråder som jeg leste dagen den kom i butkken, og som er en av favorittbøkene mine. Gleder meg kjempemye til å starte å lese den. Men hvis jeg ikke hadde blogget først hadde jeg nok ikke rukket å blogge. Hehe.

 

Dro til stallen rett etter fransken i dag. Kjempekoselig å være sammen med Ella Caroline og Chutny! Først så jeg Ella Caroline ri også hjalp jeg henne etterpå. Håper virkelig jeg kan få forhest snart, men det er jo ingen i nærheten som vil ha en 11, snart 12-åring til å ri hesten/ponnien sin... Veeeldig dumt :( Hvis du vet om noen kan du kontakte meg på lotteds@live.no.

 

boken jeg leser nå (nr 2)

 

(nr1)

 

-Har du lest bøkene?

Husk å ta kontakt på lotteds@live.no hvis du vet om en hest/ponni i bærum som trenger forrytter!!!!

Vi blogges <3

Bloggpause...

Heii <33

 

Jeg tenker å ha en bloggpause til lørdag, men kommer sterkt tilbake da <3


Meg og Kasper lefdals 2o1o

 

-Vi blogges <3


Hos Ingrid^^

Hei!

 

Har ikke fått blogget, siden jeg har overnattet hos Ingrid hele helgen. Vi har hatt det kjempegøy! I går så vi Anne+Jørgen=sant. Den var veldig fin. Jeg har lest boken, og jeg synes at den var ganske lik og sånn som jeg hadde forestilt meg. Jeg kjenner en som var statist, og jeg så henne i filmen. Litt gøy!

 

Filmen er egentlig basert på en bok <3

 

Har du sett filmen eller lest boken?

-Vi blogges <3

Dagen i dag!

Heisann <3

 

I dag har vi hatt en driiiitkjedelig dag på skolen!

 

Musikk (ganske gøy sånn egentlig bortsett fra at vi synger helt forferdelige sanger)

Engelsk dobbeltime (boooring)

Matte dobbeltime (kjeeedelig)

Mat

Storefri (morsomste timen av dagen!)

Rle dobbeltime (kjedelig)

Gym (gøy)

 

Noe som er kjempeteit er at læreren min har satt meg ned til enda et hakk lavere i matten fordi det var for mange på den vanskligse gruppen. Jeg synes det var lett på det jeg var, så dette er litt teit av skolen! Kommer til å være kjempelett :( Håper vi kan bytte grupper ettervært.

Meeen! Jeg har funnet ut at jeg kan få svarthvitt og mange andre fungsjoner på kameraet mitt! Det er ihvertfall noe bra som skjedde i dag <3

 

Hva synes dere om bildene?

 

-Vi blogges <3!

Bilder^^

Heii <3

 

Nå har jeg sittet og sortert bildene mine på pcen. Det var deilig å ha litt system igjen! Jeg har jo hundrevis av bilder... Hehe. Jeg fant mange bilder som jeg ikke hadde sett på lenge. Det er jo så koselig. Akkurat som å se i et album! Det husker jeg at jeg syntes var gøy når jeg var liten. Når mamma hentet frem albumet fra kjelleren ble jeg veldig glad!


 

 

Det var de bildene jeg fant nå <3<3<3

 

-Vi blogges, da <3

Bekkestua &lt;3

Hei igjen dere!

 

Jeg, Pernille, Christine og Hanna var på Bekkestua i dag! Det var kjempekoselig. Vi gikk på billioteket først så Pernille og Hanna kunne låne noen bøker til storoppgaven. Jeg hadde glemt lånekortet mitt...Hehe. Litt glemsk er jeg jo. Så gikk vi til brio for å sjekke om han sure mannen klikket på oss igjen. Ganske gøy egentlig. Så gikk vi på mc.Donald`s. Og kjøpt mc.Flurry selvfølgelig!

 

Tok noen bilder, men finner ikke cameraladeren... Dumme meg cx

Liker dere brio?

-Vi blogges da!

Hemma...

Hei!

 

Jeg vil bare høre deres mening! Tengte jeg skulle ta opp ordet hemma. Veldig mange bruker det. Jeg også noen ganger. Men når jeg tenker meg om er det jo egentlig VELDIG stygt! Hvis jeg fks sier: -Åhh! Herrigud jeg ser helt hemma ut!! Så er det jo akkurat som om jeg skulle sakt: -Åhh! Herrigud jeg ser helt fungsjonshemmet ut! Da skjønner man jo hvor stygt det er. Man bruker noens sykdom som de er født med som et ord for at man er stygg. Det er jo rett og slett slemt!

 

Det er jo på en måte det samme hvis noen sier: -Åhh! Herrigud jeg ser helt Lotte ut! Jeg ville jo ikke synes det var noe gøy! Vi må jo skjønne det. At man ikke kan bruke noens sykdom som skjeldsord. Det skal ihvertfall jeg!

 

-Vi blogges da!

Si deres mening :D