mars 2010


Snart påskeferie!

Jippi! Det er snart påskeferie! Jeg gleder meg skikkelig! Ingen skole, ingen lekser og friiiii!! Har sittet og laget påskekort nå. Hmm. Vi får se hvem som får dem da :D I morgen må vi ha på oss noe gult på skolen,  men det nermeste gult jeg kommer i mitt kleskap er en reflexvest :P Så jeg får vel nøye meg med noe hvitt...namme, namm!!miiine egg!!Vi blogges:*

-Lots

Uff! Jeg grugleder meg!

Æhhh! I morgen er talentiaden, og jeg grugleder meg noe så syykt! Jeg er redd jeg kommer til å falle ned fra scenen eller noe :( Men jeg gleder meg jo også kjempemye til å stå der på scenen og danse for hele skolen, da... Er hos Peed og spiller Mario bros på Wii. Vi åpna den i sta, og er i full gang! Hun har ikke spilt så mye, men hun er kjempegod da!! Hun fikk det i bursdaggave på lørdag. Assa på Megazone.Vi blogges :**

Megazone!

I dag var jeg i burstag hos noen venninner. Det var syykt gøy og vi var på megazone. Hvis du lurer på hva det er, er det et sted der du løper rundt i en hall og skyter på hverandre med laserpistol ;) Det gjør ikke vondt, men hvis du ble truffet stoppet laseren din i 5 sek. Begge lagene har en base hver, og det er det er type sensor som man skal treffe 3 ganger på rad. Da får man 2000 poeng. Begge lagene vant en gang hver. Jeg koste meg og ble kjempevarm!
 

Vi blogges :*

Yes!! Vi kom videre!!

Jippi!! I dag fikk fi vide at Jeg, Christine og Pernille kom videre i talentiaden!! Vi ble kjempeglade! Jeg og mamma dro på shopping for å feire. Jeg kjøpte masse fiine klær til sommeren ;) Gøy på skolen og vi skal danse dansen i morgen. Gleder meg syykt!!Vi blogges :*

Samlingstund i morgen :))

Ja, i morgen er det samlingstund for 5. trinn. Jeg gleder meg siden vi har øvd sinnsykt mye :P Vi skal danse spille blokkfløyte og danse. Jeg kan filme dansen og se om jeg får lagt den inn. Håper det da :) På lørdag var jeg og jentene i skolegården og hadde piknik og hoppet tau :) Tok noen bilder :D Eller... Jeg tok mange bilder :P Ahh :C Det går ikke å innportere bilder på denne pcen :C Jeg klarer det i hvertfall ikke... Vi får vente til pappa kommer hjem..

Vi blogges :*

:) Pc-en funker :)

Yes!!
I dag funker pc-en!! Nå får jeg endelig blogget. I går red jeg på tur med Myria :) Det var kjempegøy og vi gallopperte, men det var egentlig ikke meningen da...  Hehe. Fikk ikke tatt noen bilder. :((

Hade :(

Vi blogges :*

Ridning i dag:D

Jepp! Det er ridning i dag :)) Jeg gleder meg og lurer på hvem jeg skal ri! Håper Rex <3 Sist gang var det Candy man. Håper vi får galloppere masse, det er jo såå gøy !! Nå er jeg hos mormor. I to dager har 6. klasse jobbet med lyd og vi skulle få høre hva de hadde jobbet med da. De hadde tatt opp lyder fra forskjellige steder og lagt det inn på bokser så vi fikk høre. Etterpå var det konsert med noen menn. De spilte masse forskjellige lyder som jeg tror skulle være musikk, men for meg ble det bare bråk. Ikke slemt ment assa for dere som liker det, men jeg klarte bare ikke finne musikken i det. Vi slapp naturfag selvom det ikke er et av de kjedeligste fagene. Vi hadde matteprøve, og det gikk greit. Tror jeg da... Vi får håpe det!!
Vi blogges :*

Hyggelig tur hos Mia

Ja, i går var jeg hos Mia (omena.blogg.no) . Vi hadde det kjempegøy! Vi sto på stompeski. Det hadde jeg aldri prøvd før, så det ble ikke så bra av meg. Mia var kjempeflink! Vi hoppet på et hopp og jeg fløøy og landet på magen. Så dro vi en litt større bakke. Jeg kom meg så vidt opp.(haha) Etter på badet vi i boblebad. Det var gøy. Vi gikk også på kafè. Jeg og Mia spiste en good bolle med eggekrem. Nam, nam! Etterpå gikk vi inn i en smykkebutikk bare for morroskyld. Der så jeg en penn som koster over 2000 kr. Det var fordi det var diamanter på den. Hvem er det som kjøper en penn til 2000 kr når man kan få en for 10 i en bokhandel? Ikke jeg i hvertfall! Jeg koste meg veldig. Jeg gleder med til neste gang jeg møter Mia!


Vi blogges :*

Fredags-ridning

Ja, jeg rir to ganger i uka, så da blir det bare ekstra med bilde :) Det er jo bare bra <3 Jeg red Myria. Hun var såå fin. Vi hoppet i åttetall :) Etter på hjalp jeg til på stallen. Jeg salet av Pontus sammen med en annen og leide på timen etter meg. Det var morsomt, men slitsomt. Spesielt med Eddie.  -Han ville ikke trave... Men vi klarte det tilslutt. Her er noen bilder inne i fra ridehuset og noen fra inni stallen.
Ridning-Yes

I dag red jeg:) Jeg red en veldig søt og snill ponny som heter Candy man. Han var litt tullete først, men han ble bedre da jeg var bestemt :) Jeg likte best galloppen i dag, men den var ikke så stor da. -Hihi. Jeg fikk ikke ta noen bilder i ridehuset, siden hestene kunne bli skremte. Fikk et bilde da :) Vi øvde litt på bakpartvendinger. Jeg fikk øve extra mye på å sparke siden Candy man stoppet mye. Han liker ikke å være først ;) Litt volter som vanlig, og på slutten satt jeg baklengs :) Veldig morsomt. Her er bilde:

Pippi

Kaninen min Pippi er en søøt dvergvedder som bor ute. Hun er 10 måneder. Hver morgen før jeg går på skolen går jeg ut til henne og gir henne mat og skifter do. Hun er kjempeglad i å hoppe rundt i snøen. Hun er veldig glad i å kose. Om sommeren løper hun gjerne ute i luftegården sin. Da gjør hun mange rare hopp. Når det blir vår, skal jeg vise dere henne i aksjon. I mellomtiden legger jeg ut bilder. Her er et:

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)