februar 2012


21 ting du ikke viste om Pernille

Heiii!
Pernille is in tha housee <3

1. Jeg er avhengi av sjokoladekjærligheter
2. Elsker fotball
3. Går på sup
4. Elsker Gina tricot
5. Har sett alle frittvilt filmene og mange andre skrekkfilmer også
6. Har hatt en hamster som døde
7. Fighter med lillebroren til Lotte
8. Fanger ville edderkopper og har dem som kjeledyr
9. Har nesten alltid håret i hestehale
10. Har blitt tilbudt jobb i reptilpark
11. Elsker Selena Gomez
12. Elsker Leo messi
13. Heier på Barcelona og Chelsea
14. Kom på 3. Plass i karneval for hele skolen
15. Har vært med i talentiade med Lotte og Chris
16. Bestevennene mine er Lotte, Hanna, Christine, Ingrid, Charlotte og Marsipan <3
17. Elsker fersken
18. Har lyst til å bli fotballspiller eller fotograf
19. Nærhet leser noe snakker jeg alltid høyt
20. Jeg har hus i spania
21. JEG ER VERDENS KULESTE

Pernille hær!!!

Hei!!! Pernille hær!! Lotte er i dusjen:)
Jeg synes det var på tide at Lotte blogget! Syns ikke dere?
Vi har faktisk gjort alle leksene(nesten) og Lotte skal lakke neglene mine etter hun har dusja;)
Vi har bakt en kake som er nesten lik den i inlegger under bare mye kulere!!!!
Jeg skal overnatte hær<33 det blir kos, vi skal se en del filmer osv. Men etterpå skal jeg ha et inlegg om 21 ting dere ikke viste om meg:) Etter filmen skal vi ta pedikyr <33

Hva vil du vite om meg?

Klemz og koz Pernille <3

Ble brownies :D

Heihei!

I går var vi jo ikke helt sikre på hva vi skulle gjøre, men endte opp med å lage brownie med extra sjokoladebiter. Yummii! Vi tok litt for mye melis kan man si... Haha, men den ble kjempegod. Nå har vi akkurat stått opp, sov litt lenger siden vi så på Never Say Never til klokka 13 i går :) 

Hva gjorde du i går?

Hva synes du om bildene?

Vet ikke hva vi skal gjøree

Heii

Ingrid er her i dag også. Men vi har ingen anelse om hva vi skal gjøre. Igjen.. Haha. Kanskje bake eller noe, men vi vet ikke hva vi skal bake. Eller dra til Sandvika. Bare må ha en shorts fra Gina Tricot som er helt sykt fin. Meen. Hvis dere vet hva vi kan gjøre please legg igjen en kommentar!!
Wants fra forever 21


Vil du ha noe av dette?

20.feb.2012

Hallaa

Ingrid er her nå. Sitter og ser på pretty little liars. Hun skjønner ikke alt stakkar. Menmen <3 Unskyld for å ikke å ha blogget på kjempelenge, men har vært på lefdals uten pc og fikk ikke lasta inn bloggappen på mobilen, så. Vi vet ikke helt hva vi skal finne på, men vi prøver å få tak i Charlotte. Men hun er selvfølgelig på fotballtrening. 
At Charlies house (L)

Heii!
Nå er jeg og Chris hos Charlie. Vi driver og lager spagetti, men vi får det ikke helt til. Hahaa <3 Etterpå skal vi ta fotoshoot ute i snøen. Hvis bildene blir bra legger jeg dem ut!

Søt du Charlie <3

Hva gjør du?

Vm

Er på vei til tryvann med Pernille nå. Vi skal se på vm i snowboard selvom ingen av oss står selv. Så det blir gøy :)

Videoblogg :)

Heiii!

Jeg og Pida lagde en bitteliten videoblogg. Jeg er ikke så proff til å redigere videoer i windows live moviemaker, så den ble litt raar. Ikke diss, vi har litt fritids <3 

Tycks?

11.feb.2012

Heii!

Blir litt kort innlegg, men stikker til Pida nå :) Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre, men vi finner alltid på noe! Kanskje vi lager en videoblogg elns. Vi får se. Ellers skjer det ikke noe spesielt tror jeg. 

Hva skal du i dag?

Hjemme

Heii!

La meg med hodepine og voknet opp med hodepine... Så jeg ble hjemme i dag. Blir nok mye soving på meg, og så får jeg håpe jeg blir bra, så jeg kan dra på ridning! Ukene har gått så fort og jeg har bare ikke hatt blogglyst. På onsdag hadde vi skidag på skolen og jeg gikk 1.7 mil. Og så har vi jobbet en del med musikkprosjektet.. Så er egenltig ganske sliten av uken. Vi er så kule <3

Noen andre som er syke?

Romdekor (L)

Heii <3

Kjedet meg littegranne i går, og lagde litt pynt til skapet mitt. Ble ganske fornøyd, så tenkte å vise dere :) Det var ganske lett, men det tok litt tid... Watcha think?

Link?

Heii!

Tror jeg skal chille hjemme bare i dag, eller finne på noe med noen venninner. Men nå sitter jeg og prøver å få sett på Pretty Little Liars episode 15. Men det går ikke. Alle sidene må man kjøpe sånn medlemskap tings, og det gidder jeg ikke! Så hvis dere har et nettsted der man kan se på tvserier gratis på, blir jeg veldig glad hvis dere skriver linken :-) Har dere en tvserielink?

Hva skal du i dag?

Vinneren av konkurransen!

Hei!

Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen! OG VINNEREN BLE HILDE! Sender deg premien i posten. 

mobilen min

Heii!

Nå må dere høre hva som har skjedd med den kjære iPhone 3´en min. Jeg skulle på basketen, så jeg måtte finne frem skoene mine. De stod under en benk. Jeg hadde mobilen i hånden, så jeg la den fra meg på benken for å hente skoene. Når jeg tar ut skoene kommer jeg borti benken, så mobilen faller ned i bakken.... OG KNUSER!!! Kjempedumt! Så må nok ta den med tilbake til butikken, og se om de kan reparere den.. Håper det!Har dette skjedd med deg før?