februar 2011


Da var jeg hjemme igjen!

Heisann <3!

 

Nå er jeg hjemme fra hytta! Jeg har kost meg kjempemasse med både langrenn og slalom. Jeg må inrømme at jeg synes at slalom er morsomst! Jeg har spilt veldig mye versegod å bli gæren. (det er et kortspill) Det bør dere prøve! Det er kjempegøy :) Savnet å blogge, da... Hehe<3 Glemte helt at jeg hadde med kamera, så jeg fikk ikke tatt noen bilder. Dumme meg!

Her er løypene i hemsedal skisenter <3!

Har vel ikke jeg så veeeldig mye mere å si... Hehe. Lover å blogge i morgen! <3

 

-Vi blogges <3!

___________________________________________________________________________________________

Husk må gjøre videoen!

Får ikke blogget...

Heisann dere <3 ◕‿◕

 

Jeg drar på hytta i dag, så jeg får dessverre ikke blogget siden vi ikke har internett der oppe. Det er veldig dumt, og jeg skal prøve å få mobilblogget minst en gang! Men sånn er det noen ganger da... Sorry at jeg ikke fikk blogget mere i går. Jeg hadde nemmelig Ingrid og Christine på besøk. Jeg og Ingrid lagde noen kule vesker av noen stoff-prøver som jeg har fått av unkelen min. Symaskinen vår er klikk, så vi måtte sy for hånd, men jeg ble egentlig ganske fornøyd, jeg <3

 

Skal legge ut resultatet senere fordi macen er klikk i dag også :( Veeeeeldig dumt!

 

 

-Vi blogges, da ◕‿◕

Tirsdag morgen :o)

Heiisann <3

 

I dag har jeg faktisk sovet mye lengre enn jeg pleier! Helt til kl 8. Er ikke det lenge?! Haha Jeg er en morgenfugl som liker å sove lenge. Litt rart egentlig, men jeg bare klarer ikke å sovne igjen når jeg har voknet... Dere skulle sett håret mitt når jeg voknet! Jeg har fikset litt på det nå, men det var heeeelt forferdelig!

 

Jeg minner om at dere må sende inn ting til må gjøre videoen <3! Det kommer til å bli kjempegøy hvis mange sender inn!

Macen er litt rar i dag den vil ikke sette inn noen bilder som jeg har tatt, så jeg legger ikke inn noen akkurat nå <3 Jeg kommer jo til å blogge senere i dag, så jeg håper at den vil samarbeide da! Hehe.

 

-Vi blogges, da!

Monday or tuesday?

Hei!

 

Nå satt jeg her og tenkte meg litt om. Er det mandag eller tirsdag i dag? Men så kom jeg jo på at jeg skulle ri i dag, og det gjør jeg ikke på mandager. Selvom jeg gjerne skulle gjort det også... Hehe. Er ferdig med de leksene jeg hadde med hjem i dag, og kom på at jeg kunne blogge litt.

 

På skolen i dag hadde vi om Jødedommen, og midt i timen kom jeg på at jeg måtte låne en ny bok. Og siden vi snakket om Anne Frank lånte jeg Anne Frank`s dagbok, jeg. Jeg gleder meg til å starte på den! Det er litt morsomt at man har funnet dagboken hennes og lagd en bok av det. Hun hadde sikkert synes det hadde vært hyggelig hvis hun hadde levd, men også litt sprøtt at siden hun skriver sine følelser og tanker i den. Litt hyggelig at hun kaller den Kitty da :)

Håper dere likte innlegget selvom det ikke var så langt <3

 

-Blogges <3

Morsdag!

Hellu folks<3 Nå er det morsdag! Dere må gi moren deres frokost på sengen, og gi henne en stoooor klem! Jeg har kjøpt gave til Mamma og jeg gleder meg til å se ansiktet hennes nå hun åpner den. Det blir kjempegøy! Men nå er vi jo på Kvitfjell så jeg må vente til senere i dag.

 

 

 


Vi lagde noen bilder i går :) Hehe<3

 

Synesdu bildet ble fint?

 

Vi blogges, da <3

Bloggurat!

Heisann dere!

 

Jeg har nå registrert meg på http://bloggurat.net/minblogg/registrere/b7882c07f361e102304660d180505817f2c1a01c

Skal skrive et innlegg senere i dag!

_______________________________________________________

Gå inn på www.favi.blogg.no og www.hugkisslove.blogg.no blogger <3 

Hytta til Hanna

Hei! Nå er jeg på hytta til Hanna (hugkisslove.blogg.no) sammen med Fam (favi.blogg.no). Vi koser oss masse, og det er ganske vanskelig å sovne... Hehe. Men det viktigeste er jo å ha det gøy <3 I morgen skal vi stå på slalom, og jeg gleder meg kjemoemye! Sist gang jeg sto på slalom var med Hanna for noen uker siden. Blir gøy å stå igjen. Heldigvis skal vi ikke gå på langrenn. Jeg synes at jeg har fått en overdose av det nå! Haha. Vi har gått så mye på skolen ;) når jeg snakker om skolen. Vi hadde mat og helse i dag, og vi klarte jo selvfølgelig å gjøre noe feil. I dag glemte Emil å ta oppi mel i sausen, så han måtte starte på nytt. Men vi begynner å bli vant til at vi gjør feil <3 Vi blogger <3

Vil lese DIN blogg!

Heisann dere <3 Har lyst til å lese flere blogger, så dere må legge igjen deres blogg adresse her, så skal jeg stikke en tur innom den og legge igjen en kommentar. Gleder meg til å se alle bloggene deres <3 Håper mange av dere gjør det! Skriv gjere litt om hva bloggen din handler om! Jeg legger ut noen linker til noen av de beste bloggene i en innlegg om noen dager. Vi blogger snart da! <3

Ikke blogging :(

Hellu folks <3

 

I morgen blir det nok ingen blogging, fordi lillebroren min har bursdag, så da er det litt hyggelig at ikke jeg sitter på pcen... Men jeg prøver å blogge hver dag ellers.

 

Når man tenker seg om er det ikke så lett å blogge. Man må skrive ganske mye, og man må skrive sånn at leseren får lyst til å lese videre. Man må også blogge ofte hvis ikke mister du lesere, og det vil man jo ikke. Det er spesielt vanskelig å blogge for en 11-åring som har en ganske vanlig hverdag. Ikke er jeg sanger, ikke model, og ikke noe annet "spesielt". Alle er jo spesielle, men noen skiller seg jo ut med å være seg selv. Et eksempel er Voe. Hun er både pen, flink til å synge og hun er flink til å skrive. Da er det mye lettere å blogge. SKulle ønske at hverdagen min var litt mere spennende. At jeg var flink til å skrive om den sånn at folk kunne lese bloggen min og bli inspirert. Det hadde vært gøy å skrive sånn at folk husker det du har skrevet og setter seg ned og tenker litt over det. Det er sikkert ikke bare jeg som tenker sånn. Det er sikkert mange andre bloggere der ute i verden som sitter og tenker akkurat det samme som meg. Bare at de får det til... Men det er ikke så lett når man er en 11-åring uten en så spesiell hverdag.

 

-Vi blogges da <3

 

//ps. ta en titt innom her//

Ridning

Heisann på deisann <3

 

I går var jeg i stallen fra 15:45 til 18:30! Det var kjempekoselig, og jeg fikk ri på 2 ridetimer (begge varte i 45 min). Begge timene red jeg barbak, så jeg er litt støl i dag, men sånn bleier det jo å være dagen etter, da. Men jeg savner Fancy-jentamii <3 Men Myria er jo kjempefin hun også da!

 

Nå ville jeg egentlig legge ved en sang, men det funket visst ikke i dag... Det var litt teit synes jeg... Har til og med prøvd med begge pcene :P Men sånn er det jo noen ganger!

 


Min søte bamse som jeg fikk da jeg var liten <33
Vi blogges da <3