januar 2012


Videodagbok!

Hei!

Følte for å lage videodagbok i dag, så da ble det det :)

tycks?

Snøbading c:

Hei!

Ligger her med vått hår etter jeg har dusjet. Følte for å snøbade i sta, så gjorde det c: Det var dritkaldt! Men deilig å komme inn i varm dusj etterpå. Lagde videoblogg til dere, som var skikkelig dårlig... Men så gikk det ikke ann å laste den opp på youtube, så gikk det ikke alikevel... Så da ble det ikke noe videoblogg! Skal prøve å lage en videoblogg når jeg kommer hjem. Top 5 sminkeprodukter elns :) 

Hva slags videoblogg vil dere ha?

 

Husk å melde dere på konkurransen!

Hei!

Ville bare minne om at jeg har konkurranse! :D For å komme til den trykk  her 

 

Kald morning!

Hei!

Ligger i senga på hytta nå. Har heldigvis fått til å fikse sånn ting at jeg kan bruke mobilnettet på pcen. Så da får jeg blogget litt bedre :) Men jeg tror jeg glemte kameraet, så da blir det nok mobilbilder. Haha. Jeg er så glemsk. Men det er veldig fint her oppe assa. Senere i dag skal vi i skibakken og jeg skal møte noen venner som jeg møtte på skogshorn i 2010. Så det blir koselig! Også kan det nok hende at jeg lager en liten videoblogg til dere. Er ikke så kjempemye å gjøre her oppe :p

Hva skal du i dag?

Bakken med Perni!

Hei! ( det er Perni som skriver)

Jeg og Lotte venter på at pizzen skal bli ferdig stekt og så skal vi dra til kolsås nå! vi gleder oss veldig!! guttene i klassen skal også være der ;) 

Vi skal være der fra 5-9:30 <3 

Nå skal vi spise pizza så adios bitchs( sry sier det heeele tiden :) 


Lol :P

 

-Pernille

Viktig!

Glemte å si i videoen at det er veldig viktig at dere legger igjen eposten deres, så jeg kan kontakte dere! :)

Konkurranse!

Jaa!

Hvilken kjendis er det?

Helgen!

Hei <3

I helgen var jeg sammen med Hanna og Charlotte på storsenteret på lørdagen, og på søndagen dro jeg og Hanna i korketrekkeren. Og etter det dro jeg til Helene, som jeg ikke hadde sett siden høstferien! Kjempekoselig helg, så jeg glemte helt at jeg hadde blogg <3 Jo også på Sandvika kjøpte jeg noen øredobber som skal være premie i en konkurranse, som jeg skal ha på bloggen snart! Gled dere :)

Hva gjorde du i helgen?

Skal du delta på konkurransen?H

 

Bursdagkos!

Hei!

Jeg og Hanna kom akkuat hjem fra Julie som har hatt bursdag. Jeg, Pernille, Hanna, Christine og Thea overnattet og det var veldig koselig. Vi så på Titanic først og så midt på natta voknet jeg og da satt Pernille og Julie og så på easy A, men jeg fikk med meg en scene, så sovnet jeg igjen. Jeg er helt utvilt, men de andre ble ganske trøtte :P haha. Men vi har i hvertfall hatt det veldig fint, og nå skal jeg, Hanna og Charlie på sanvika for å ta bilder til en musikkoppgave. <3

 

Lykkeee!

Heii <3

Prøvde å skrive dette innlegget i går, men mobilboggappentingsen funket plutselig ikke, så må gjøre det nå! Mamma kom hjem fra Vegas i går og hadde med seg mange ting til meg og Max. Fikk noen nye klær og blader og sånt, men det jeg ble mest glad var Somday! Jeg ble kjempeglad og hoppet runt og bare takktakktakk. Haha. <3 

Har du someday?

Pretty Little Liars

Hei!

Har fått helt hekta på PLL og sitter og ser på det hver gang jeg har tid. Hvis du også har lyst til å se på kan du trykke HER!

Najs

Heii!

Vi skal snart i bakken, men nå sitter vi og laster opp pretty little liars episoder som vi skal se i bilden <3

snxx

Kommet fram!

Hei <3

Nå har vi endelig kommet opp på hytta etter 5 timer i bil. Tar egentlig 3 og en halv time, men det var så mye kø, så... I morgen blir de slalom. Hanna kjører i skogen, så det kommer til å bli trening for å si det sånn! <3 Haha. Men det er utrolig fint her oppe og veldig bra skivær :) Det eneste dumme er at mobilen min er litt dum, fordi jeg liksom har byttet over til talkmore, men det funker ikke! Vet ikke hva jeg skal gjøre.. Så jeg får vel leve med å snakke med folk på face, da:)

Må spise nå så hade!

Hva har du gjort i dag?

Hyttetur!

Heii <3

Jeg og Pernille drar til Hanna rett etter skolen i dag, så drar vi til Kvitfjell på Hanna`s (se jeg bruker genitiv) hytte ♥ Blir mye slalom ♥ Gøyy ♥ Tar med pc, så jeg skal nok få prøvd å skvise inn noen innlegg ♥ Meg og Hanna i fjor :)

Hva skal du i helgen?

Tips til å sovne!

Hei ♥

Det er ikke alltid jeg sovner like lett og da har jeg et trix jeg ville dele med dere! 

♥Først må du legge deg i en behagelig stilling

♥Så begynner du nederst og "kjenner" (ikke med hennene) om først den ene foten ligger behagelig, så den andre forten, så leggen, låret osv!

♥Ligg hele tiden med lukkete øyne

Har du prøvd dette?

Tannlege :)

Hei!

Sitter og er sykt sulten! Var hos tannlegen i stad og hun tok på sånn fluorting på tenna og da kan jeg ikke spise på 2 timer. Kipt! Men så kom jeg hjem til mattelekse som jeg synes var vanskelig, så det ble bare kipere.. Men så snakket jeg med Pernille på videochat da :)

Hva har du gjort i dag?


 

Overnatting c:

Har allerede brutt nyttårsforsettet mitt! Skulle liksom blogge mer aktivt, men mye mer blogging har det vel akkurat ikke blitt! Overnattet hos Pernille i helgen sammen med Christine og Hanna. Koos! Vi så selvfølgelig Frittvilt 3, så nå har vi sett alle <3 Skikkelig stolt assa. 

Hva gjorde du i helgen?

Anbefaling: Pretty Little Liars

Hei♥ 

Jeg trengte noe å lese og bestemte meg for å lese Pretty Little Liars. Noe jeg ikke angrer på! Jeg leste i 3 timer i strekk og ville bare lese mer. Jeg bestilte en 4 pack fra amazon.com, så de er på engelsk, men det gjør ingen ting! Bøkene griper tak i deg og du bare må lese mer ♥

Har du lest PLL?

07122012Genser gina tricot bukse h&m kjede cubus armbånd glitter

Tycks?

Konk?

Hei!

Jeg tenkte å ha en konkurranse å bloggen! Vet ikke når, men hvertfall ikke så lenge til. Men jeg vet ikke hva jeg skal ha som premie.. Kan dere hjelpe meg? Bare skriv i kommentarfeltet hva du synes hadde vært en bra premie. Så ser jeg på alle forslagene og ser om det er noen fine :) 


Gammeltbilde :D
Hva vil du ha i premie?

Fikk tid &lt;3


Hei!

Fikk visst tid til et innlegg alikevel da! Første gangen på sprangkurs i dag, men jeg følte ikke at det gikk så bra. Kjempegøy og sånt assa, men jeg følte bare at jeg ikke fikk helt til hesten... Haha. Men jeg falt ikke av da. Så var det første baskettrening dette året og det var jo selvfølgelig veldig koselig. Er jo ikke alle fra samme skole som meg ;)

Gjorde noen innkjøp i går. Har tatt bilder, må bare legge dem inn på macen, så det kommer i morgen ;) 

Hva har du gjort i dag?

Blogganbefaling!

Hei!

Denne anbefalingen er det ingen som har spurt meg om å lage eller noe - Jeg ville bare at alle dere søte leserne mine skulle få muligheten til å vite om verdens beste bestevenn sin blogg! Hannibie  

Hanna er en 12 år gammel jente som går i klassen min. Hun har bodd i Singapore i 3 år og kom hjem i starten av 6. klasse. Vi går på riding og basket sammen også går hun på taikwondo i tillegg. Hannibie er den nye bloggen hennes, men hun har hatt hugkisslove før. Hun blogger om alt mulig ofte outfits og sånt ♥ Hun er en fantastisk bestevenn og jeg gjør alt for henne!

Har du lest bloggen til hanna?

Får ikke satt inn headeren?!

Hei!

Som dere ser har jeg fått nytt design :) Kjempefornøyd, men jeg klarer ikke sette inn headeren!!!! Hva skal jeg gjøre?

Please help me!

Nytt design?

Hei!

 

Trenger litt hjelp! Jeg føler at jeg har hatt samme header og sånt veeeldig lenge, så jeg tenkte å få nytt design. Fant noen gratisdesign, men jeg vet ikke hvilket jeg skal velge! Hvilket synes du var finest? Hvilken synes du?

Hjemme!

Hei!

Håper alle hadde en kjempefin nyttårsfeiring i går! Det hadde i hvertfall jeg. Ikke sånn som vi pleier å feire nyttår, men koselig alikevel! Merker at jeg ikke har vært hjemme, for når jeg kom hjem hadde jeg 43 facebookvarsler. Lol ♥ Har noen nyttårsforsetter for 2012:

  • Blogge mer
  • Spise sunnere 
  • Konse mer på skolen
  • Bli kjent med mange nye folk!
  • Prøve å ikke krangle med lillebroren min så myee...

Hva er dine nyttårsforsetter?