hjelp


Link?

Heii!

Tror jeg skal chille hjemme bare i dag, eller finne på noe med noen venninner. Men nå sitter jeg og prøver å få sett på Pretty Little Liars episode 15. Men det går ikke. Alle sidene må man kjøpe sånn medlemskap tings, og det gidder jeg ikke! Så hvis dere har et nettsted der man kan se på tvserier gratis på, blir jeg veldig glad hvis dere skriver linken :-) Har dere en tvserielink?

Hva skal du i dag?

Får ikke satt inn headeren?!

Hei!

Som dere ser har jeg fått nytt design :) Kjempefornøyd, men jeg klarer ikke sette inn headeren!!!! Hva skal jeg gjøre?

Please help me!

Nytt design?

Hei!

 

Trenger litt hjelp! Jeg føler at jeg har hatt samme header og sånt veeeldig lenge, så jeg tenkte å få nytt design. Fant noen gratisdesign, men jeg vet ikke hvilket jeg skal velge! Hvilket synes du var finest? Hvilken synes du?

Videohjelp?

Heii!

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra ridning og gjort de siste leksene. Vi har heldig vis ikke så mange lekser nå siden det snart er leirskole. Jeg prøver å få lastet inn film på iPoden som jeg skal ha med, men jeg får det ikke helt til. Har tenkt til å søke litt på youtube etterpå for å se om noen har lagt ut noen video om hvordan man gjør det :P 

Vet du det?

Noen som kan hjelpe meg? Mobilblogging!

Hei!

 

Jeg har prøvd å få til å mobilblogge, men jeg får det bare ikke til. Jeg har lagret det riktige nummeret mitt sender bilde og melding til 1938, jeg får melding om at bildet er postet på bloggen, men det er det ikke! Noen som kan hjelpe meg?