Blogg


HeiloHello!

Skal prøve å blogge mere, men har volleyball hver dag hele denne uken.. Har filmet romvideoen til dere nå, skal bare redigere den ferdig. Noen som har tips til et bra redigeringsprogram for pc? Windows moviemaker er bare skikkelig dårlig... Går jo ikke ann å klippe bort noe.. Håper dere får en fin dag videre, nå stikker jeg på skolen!

 

skal dere/har dere gjort i dag da?

FERDIG!

Heihei!

Da er alt pakket ferdig, så nå er jeg hos farmor. Siste dagen jeg ser henne, så vi har spist is og har kjøpt inn godis til fotballkampen etterpå. Har svart på alle kommentarene, må si at det øker blogglysten veldig når jeg har så mange hyggelige tilbakemeldinger. Har fått noen spørsmål om når jeg bytter blogg. Tenkte jeg kunne gjøre det når jeg har kommet over, dette er jo liksom den "norske" bloggen min, så da må jeg jo være på den helt til jeg ikke er i Norge lenger. Btw, hadde det kjempemorsomt og koselig på Hvaler! Legger inn bildene senere. Orket ikke å drasse rundt på kameraet hele tiden, ville heller bare ha det gøy med bestevenninnene mine!

533094_441133855900250_56782801_n_large_large

//weheartit

Hva gjør du i dag?

Fast leser eller bare innom?

Heihie!

Overskriften sier vel det meste?Så, hva er du?

Sommerplaner!


Hvaler - med Pernille, Hanna og Christine på mandag!


Usa - med familien på torsdag!
Trist dag...

Heihei!

Endelig sommerferie! Kjempegøy, men samtidig veldig trist! Kommer til å savne alle sammen. Grunn kommer etterpå i videoblogg. Vært så flink blogger at jeg har laget 2 videoblogger i dag! Haha. Siste skoledag!!

Heihei!

 

Dette er siste skoledag på barneskolen i dag. Det kommer til å bli rart, men fint. Hahha, jeg kommer sikkert til å begynne å gråte. Menmen, det går sikkert bra. I går skulle vi bruke pengene i klassekassen, så vi dro på mc donalds, og spiste for 2000 kr. Det var kjempekoselig, og vi fikk sett på skolen vi skal begynne på. Men nå må jeg dra til skolen! Blogges etterpå!

 

Countdown

Har dere sommerferie, eller får dere det i morgen?

Skoleeee

Heiheiii!

Sitter på skolen nå, vi gjør ingen ting, så da kunne jeg like så godt blogge litt! Siste sprangtime i dag før sommer, burde vel egentlig få noen til å ta ta bilde av meg, så tar nok med kameraet. Skal bli flinkere til det!

//Lotte

Bilder fra i går

Hva gjorde du i går?

Følge meg?

Instagram: @lotteds

Twitter: @lottebieberlove

Har du insta eller twitter?

Låst ute..

Heihei!
Kom hjem for litt siden, men så hadde jeg selvfølgelig glemt nøkler.. Jah, så glemsk er jeg. Heldigvis hadde jeg med meg iPod, så jeg kjeder meg ikke. Haha. Det eneste vi gjorde i dag var å spise kake i elevrådet og øve til skoleavslutning. Jeg, Hanna, Perni, charlie, antonio og Chris skal ha en paradise-Iselin sketsj (hvis det er sånn det skrives) Jeg skal være Iselin, så må finne ut hvordan jeg skal få håret blondt..

17.06.2012

Heihei!

 

Nå har jeg endelig fåttt tilbake kameraet mitt!! Nå gjelder det bare å finne minnekortet... Husker ikke hvor jeg la det, så jeg får håpe at pappa gjør det. Var på kanotur fra fredag til lørdag. Kjempekos! Jeg, Pernille, Hanna, Christine og Ingrid sov i telt sammen, og vi lo ganske mye kan man si. Jeg og Pernille lagde en seigmannfilm med Ali og Berit. Den var helt sykt lættis. Det regnet hele natten, og jeg har pakket ned støvlene mine, så jeg måtte ha på converse.Hva har du gjort i helgen?

Jeg utfordrer dere!

Jeg heter Lotte

Jeg er oppvokst i Bærum

Jeg er for øyeblikket i sofaen i stuen

Jeg liker ikke regn, når ingen kan finne på noe!


da det var tropisk regn i Mosambique

Jeg liker SOMMEREN!

Jeg elsker JUSTIN BIEBER, sommern, bursdager og kakeeeee
Jeg er redd for at jeg skal miste noen jeg er glad i

Jeg ønsker å snakke med Justin og bli godt kjent med ham <3

Jeg liker mat.

Jeg er avhengig av macen!

Jeg har på meg stooor hettegenser fra Venice beach

 Jeg kan ikke forstå at noen ikke liker Justin Bieber.

Jeg er pinlig dårlig til å spille fotball :P

Jeg elsker lyden av Justin´s stemme <333

 Jeg utfordrer deg(om du har blogg) å bruke den samme listen... Noe du er enig i? 


Fredagskoos

Heihei, alle dere som gidder å gå inn på bloggen min!

Endelig fredag, passet meg ganske bra! Hadde idretsdag på skolen i dag, det var gøy det, klassen min vant stafetten mot hele skolen, til og med lærerne. -Stolt. Neida, men klarte alle kravene, så er ganske fornøyd. I morgen stikker jeg på hytta til Hanna, så prøver å laste inn tv-serier på pcen, håper virkelig at det funker, for den har holdt på veeeldig lenge nå. Blir nok ikke så mange bilder, har fortsatt ikke fått tilbake kameraet fra rep. 

 

Vil du at jeg skal lese bloggen din?Vil du få en ny leser?

Before I die


vil du gjøre noe av dette?

Hipp, hipp, HURRA!!!

Heihei!

Først vil jeg bare si gratulerer til alle nordmenn der ute! Håper dere alle får en kjempefin dag, med mye is og kaker. Selv har jeg ikke tenkt til å spise så mange is som jeg gjorde i fjord, for da orket jeg ikke noe annen mat. Hehe. Men heldig vis skal vi ha deilig frokost med onkler, tanter, besteforeldre og søskenbarn her snart. Det blir koselig. Jeg skal gå i toget med skolen i dag, og vi skal gå helt forrest. 1 klasse er sikkert flinkere enn klassen min, men sånn er da altså tradisjonen på skolen. Jeg har ikke på meg bunaden min på bildet, men det er fordi verdens beste farmor skulle sy den ut og stryke den.
Hva skal dere i dag?

Before you gogo..

Heihei!

Veldig random overskrift, men har den sangen på hjernen, og har hatt den i hele dag. Endelig sol i Bærum! (blogger om været, vet jeg er sykt kul) Håper det snart blir shortsvær <3 Woho, snart 17. mai! Kommer videoblogg etterpå.

 Btw skal svare på alle kommentarene, men får bare ikke gjort det akkurat nå :)

Syk :/

Heihei!

Ligger hjemme på sofaen hos mormor nå og blogger fra ipaden. Ble bare veldig kvalm på skolen og så var hun og moffen så snille at de kom og hentet meg. Har egentlig bare sovet og spist bittelitt. Sikkert veldig interessant for dere å lese dette, i know :) Men ville bare si ifra at det kanskje ikke blir så mange innlegg nå, siden jeg skal prøve å bare slappe av, sove og lese.

God Morgen!

Heihei!

 

Endelig helg, føler denne uken har gått veldig sakte. Har ikke noe spesielt jeg skal gjøre, men jeg finner nok på noe! Skal prøve å få blogget litt mer denne helgen ♥ Nå skjedde det ettellerannet med skriften.. :/ Haha. Håper det blir sol, da kan jeg gå i shorts #bestemedsommerogvår! 
Sliten

Heihei!

 

Blogg.no har vært veldig rar i det siste, men nå funker det da. Orket ikke å blogge i går, var bare så sykt sliten. Kom hjem fra skolen og la meg og sov. Samme skjedde i dag også, men er ikke så sliten nå. Har for det meste egentlig sett på tv, lest og vært på macen. Nå er det torsdag kveld fra nydalen :)

<3

Trøtt..

Heihei!

I dag har vært kjempekoselig. Våknet sent hos Chris, så jogget jeg og Hanna ned til Kalvøya og solte oss og etter det dro vi hjem til meg og grillet pølser. Været har vært utrolig deilig, helt sykt at man kan gå i shorts i mai!! Men det er jo kjempebra da. Poster en 3. del av wants senere i dag, så vet dere det. 

Sol og varme

Heeiiieheieiei<3

 

Jippi! Det er sol ute. I dag skal i hvertfall jeg gå i shorts. Sitter her nå med Hanna og Cris, vi sto opp for ikke så lenge siden. Vi så på the rebouned, veldig bra film.

Skal du  i dag a?

Dear, whoever is reading this. Dont forget to smile today!

Hallooo<3

 

Åpnet opp nytt innleggsting for over 2 timer siden, men glemte å blogge helt. Flinke meg! Men klarte bare ikke å sove mer, så får bare gå å legge meg etterpå ellerno. I går var kjempekos. Var med Pernille, Hanna, Christine, Ingrid og Martha, og vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, bare nøt solen og spiste is. Grillet pølser med mamma, og vi spiste til og med ute! Årens første, tror jeg ♥ 


Hva gjorde du i går?

God morgen!

Heihei dere!

 

Var kjempekoselig med Johanne i går. Først var vi på Sanvika, så dro vi videre til Liertoppen for å handle mat. Jeg kjøpte noen få ting, innlegg kommer senere i dag, for jeg orker ikke nå. Er skikkelig trøtt. 

<3

Yesterday..

Heii!

 

Orket ikke å blogge i går kveld, siden jeg så på skrekkfilm med mamma. Missery ellerno. Herrigud ass den var sykt skummel, verre enn frittvilt! Den er ganske gammel og handler om en forfatter som kjører av veien, og så kommer en gal dame og finner ham og låser ham inne i huset sitt og tvinger ham til å skrive en ny bok. Vet jeg er dårlig til å forklare, men hvis dere liker skrekkfilmer burde dere virkelig se den. Før det var det jo ridning. Gøy som alltid ♥ Og gjett hva? Når mamma og Max kom hjem hadde de kjøpt someday bodylotion og sånn locker ting som man henger i skapet på ungdomskolen og så lukter det somday ♥ Beste familie ever ♥ Jeg får bare ikke bildene større :/ noen som kan hjelpe meg?

Hva gjorde du i går?

Thea kommer!

Heihei!

 

Btw takk for dere som hjalp meg i forrige innlegg, skal teste det ut etterpå! Thea kommer snart, vi bare måtte overnatte i dag. FY SØREN JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE I MAI. JEG DØØØØØR!!! Da skal jeg møte ham, det skal jeg virkelig assa <3 Hvis ikke kommer jeg til å gråte. 

Løøøøv <3

Bedre selvtillit!

Heihei!

 

Vet det er mange jenter i verden som sliter med selvtillit, så jeg tenkte jeg kunne ha et innlegg om hvordan man kan få bedre selvtillit.

1. Du er som du er og du er fantastisk! Still deg foran speilet noen ganger og si til deg selv hva du liker med deg selv. Eks: Jeg er pen!

564795_348990895147919_234595296587480_1007720_778654834_n_large

2. Spis sunt, da føler du deg alltid bedre. Eks: Havregrøt til frokost, et eple eller en pære hvis du blir sulten før lunsj.

Tumblr_m2y9bbh3dk1qggcq1o1_500_large

3. Bruk klær som du er komfertabel i. Ikke tenk på hva de andre kommer til å si.

4. Ikke sammenlign deg med alle. Det er alltid noen som kanskje har litt tynnere lår, er litt bedre på skolen, men de har sikkert noe som ikke de er førnøyde med. 

5. Vær deg selv. Vennene dine liker deg for den du er, og de som ikke liker deg, trenger du jo ikke å bry deg om. De er jo bare teite!

Tumblr_m2z3acqa581r1hfm9o1_500_large

6. Tallet på vekta er bare et tall. Hvis du er høy, så veier du vanligvis mer og hvis du er lav, kanskje mindre. Men alle er vi forskjellige!

398209_398378863519269_268928226464334_1391886_927766703_n_largeBilder fre weheartit.com

Hva synes du om tipsene mine?

Namnam!

Hei!

 

Gjett hva som står og klargjør seg i kjøleskapet..... Sjokolademousse <3

 

Liker du sjokolade mousse?

Jippi!!!

Hei!

 

Ahh! Jeg er så glad nå. Jeg måtte dra hjem tidlig fra skolen i ste fordi jeg er syk, men da jeg kom hjem ble jeg ganske glad. For pappa hadde kjøpt NIKON D90!!!! Skulle egentlig få den til bursdagen min, men det er veldig lenge til, og jeg trenger det i sommerferien og sånt. Så da fikk jeg det nå. Overlykkelig<3 Gleder meg til det blir sol, så jeg kan ta noen bilder ute også.

<3

The Lying Game

Heihei!

 

Vokna tidlig i dag og siden da har jeg bare sittet og sett på min nye favorittserie. The Lying Game. Sykt spennende. Det handler om to tvillinger som ble skilt ved fødselen og adoptert bort. Den ene til noen kjemperike og den andre til noen fattige. De aner ikke hvem moren deres er, og vil finne henne og da må de "bytte plass". Haha. Jeg er ikke så god til å forklare, men dere burte se på det assa. Klikk her for å se episode 1! Det er nok det og rydde på rommet mitt dagen skal gå til i dag. 

Har du sett The Lying game?

Instagram

Heioghalo :D

Har endelig funnet ut at Instagram er gøy. Følger alle som følger meg, så det er bare å følge meg: @lotteds

Har du Instagram?

Helg &lt;3

Heihei!

 

Endelig er det helg. Kjempedeilig!!! I går dro jeg, Chris og Pernille på Sandvika. Jeg kjøpte ikke så mye, bare en dagkrem fra Nivea. Har ikke testet den ut enda, men kanskje det kommer en anbefaling. Bare hvis den er bra da ;) Etter det dro vi hjem til Pernille og bare chillet egentlig. Men det var koselig da. I dag ble jeg vekket tidlig fordi lillebroren min skulle på basketcup. Skjønner ikke hvorfor de måtte vekke meg (!!?!) Menmen. Nå er jeg nesten helt våken og skal finne på noe med Pernille, Christine, Martha og Sara, så det blir gøy. 

Hva skal du gjøre i dag?

Hjemme!

Heihei!

 

Æsj. Og jeg som hadde gledet meg til å komme hjem. Her er det drittvær i forhold til Usa i hvertfall! Men koselig og se venninnene igjen ♥ Stakkar Hanna er syk. God bedring pus! I dag er det fredag den 13. Haha. Men har ikke skjedd noe med meg. Enda. Kommer sikkert til å falle av eller noe sånt! menmen ♥ Skikkelig chill på skolen i dag. Hadde vikar som lot oss se på youtube hele tiden også fikk vi spille fotball på slutten av dagen ♥ Liker egentlig ikke fotball, men i dag var det faktisk ganske gøy ♥ 

 

 

06.04.2012

Heihei dere!

Klokka er 07:51 her, det er 8 timers tidsforskjell fra det det er hjemme, så har fortsatt litt jetlag. Selv etter ganske mange dager. Nå er vi i Santa Barbra. Ganske fint her tror jeg, men vet ikke helt siden vi kom ganske sent i går.  I dag skal vi videre til Los Angeles (!!) Gleder meg! Har aldri vært der, så det blir gøy. Vi skal se på walk of fame og sånt og besøke en venninne av mamma som jeg aldri har møtt. Nå skal jeg snart gå og ta manikyr. Can´t wait, neglene mine er helt oppsprukne. 

Snxx <3

:)

 

Heihei dere!

 

Nå har jeg akkruat vært og trent. Sto opp klokken 6 for å gjøre det, men er veldig glad for at jeg gjorde det. Man føler seg veldig sprek. Haha. Men i dag, så skal vi dra til Las-ettellerannet og shoppe. Det blir gøy! 

 


Snxx :)

&lt;3

Heiheii!

Her i Usa er det kjempefint. Men har bare glemt å blogge. Haha. Men har tatt ganske mange bilder da. Så tenkte å legge noen av dem ut nå. Men det funket jo selvfølgelig ikke. Skal prøve å få lagt dem ut  etterhvert :) Først så kjørte vi gjennom San Fransisco, men nå er vi i Monterey. Her er det kjempekoselig! Har aldri vært i California før, pleier å være i Florida. Er ikke så varmt her, men kan gå i shorts da. I ste var vi på stranden, med noen andre nordmenn. Det var veldig gøy! Har fortsatt veldig jet lag og skypet med Johanne kl 3 om natten. Smarte meg. Men nå prøver jeg å bare se på tv og facebook og sånt så jeg ikke sovner så tidlig. 

Snakkes senere da folkenss. 

USA &lt;3

Heidere <3

Nø er det sikkert ingen av dere som er våkne, men jeg ble vekket klokka 6, jeg. Haha. Men nå er jeg på vei til gardemoen! Blir egentlig ganske digg å bare sitte på flyet og høre på musikk og se på film <3 Speilrefleksen er også med <3 Skal prøve å få blogget litt, selvom det sikkert blir enda mindre enn vaneligvis.

Kommer til å savne pusene mine <33

Forestilling :P

Heihei!

Står og venter på Christine, Martha og Sara. Vi skal ha forestilling på skolen. Dritkjedelig. Jeg skal danse støveldans og på forestillingen vi hadde for skolen i dag glemte vi dansen og fikk helt lættis, så dette blir interessant. Jeg har nektet foreldrene å komme og det tror jeg mange andre også har gjort. Menmen. Vi får gjøre det beste ut av det og smile :D Skal prøve å få tatt noen bilder, men jeg ve ikke om jeg får til. Snxx seneree <3

BOYFRIEND!

Heihei dere!

Jeg har fått ny favorittsang jeg ♥ BOYFRIEND ♥ ♥ ♥  Voknet tidlig i dag og lastet den inn. Også gikk jeg inn på rommet til mamma og pappa og danset og sang til den. Og jeg har hørt så mye på den at mobilen min gikk tom for strøm. Uups. Men sånn går det for en belieber når Justin kommer ut med ny sang ♥ 

Hva synes dere om den?

Bidrag til konkurranse!

Bidrag til konkurransen til http://mylifeasmichelle.blogg.no/

Er du med? <3

Yesterday!

Heihei!

Dagen i går gikk til å være sammen med Martha, Sara og Thea. Koselig! Det var kjempevarmt, så vi gikk i shorts! Så dro vi på besøk til noen venner på kvelden. Jeg var så trøtt at jeg sovnet på sofaen deres mens de andre spilte brettspill. Haha. Jeg må begynne å sove mer! Men i dag er jeg ikke helt sikker på hva jeg skulle gjøre. Skulle egentlig finne på noe med Celina, men så fant jeg ut at hun bodde 1 og en halv time unna. Så det var dumt! Hva skal du i dag?

&lt;3

Heihei!

 

Vet det har vært lite blogging denne uka, men har jobbet med storoppgave presentasjon. Også har det fristet mye mer å være ute i solen ♥ Fy søren, jeg bare elsker sol! Det er så uroolig deilig ♥ ♥ ♥ Stikker en tur til Sandvika etterpå for å få byttet noen ting ♥ Legger ut senere ♥

Hva skal du i dag?

Top model

Heiaa!

 

Har spist pizza og kake hos onkelen og tanten min i dag. Koselig! Men nå er det vel bare å se på top model, så får vi se hva som kommer etterpå ♥ Jeg skal få prøve å presse inn blogging denne uken, men skal lage en presentasjon om Afghanistan, så ja.. Men skal prøve ♥ 
På vei hjem =)

Heihei!

Har ikke vært så mye blogging denne helgen, sorry for det. Men har gjort en del da. Fra fredag til lørdag nattet jeg hos Chris. Og på lørdagen var jeg egentlig bare på trampolinen med Pernille og Chris. Og i dag har je vært i 18 årsdag. Og nå er jeg på vei hjem :)

Hva har du gjort denne helgen?

Frokost

Heihei!

Nå sitter vi og spiser kjempegod og sunn frokost <3

Theo og Jokke og Chris ++

Halla alle sammen!!!

 

Hehe. Har vært gutt i dag skjønner dere. Jeg, Pernille, Hanna, Chris og Charlie var på audition for talentiaden i dag. Og vi er jo selvfølgelig Theo og Jokke og Chris og Sebbe og Bjarne. (Egentlig også bochikabomannen, men hun var syk) God bedring Ingrid ♥ Så gikk jeg på tur med hundene som vanlig og møtte er sur mann. HahaSå hva har dere gjort i dag? 

Spring (!!)

Hei!

I dag har bare vært helt deilig! 18 grader, og shorts ♥ Helt sykt. Det er liksom mars. But I loooove it ♥ Helt perfekt start på sommeren.

179f1e0360971b215537a80781084c57_large

Bilde fra We heart it 

Hva har du gjort? 

Miaa

Hei!

I dag har dagen egentlig veldig fin ♥ Først var det jo Oslo og så kom Mia, som jeg ikke hadde sett på lenge! Vi kjøpte deilige jordbær, og så dro vi til Risenga og badet i 2 timer eller no. Koselig ♥ Men Mia måtte hjem, så nå skal jeg vel bare nørde litt og se på tv ♥ Sånn søndager skal være!Hva har du gjort i dag?

11.mar.2012

Heii ♥

I går var jeg sammen med Pernille, Henrik, Emil, Max og Jonas. Vi gjorde egentlig ikke så mye, vi bare gikk rundt og prøvde å finne på noe. Etterpå måtte Pernille spille fotballkamp, så jeg ble med å så på. Jeg var selvfølgelig så smart at jeg tok på med vindjakke og converse. Men jeg fikk låne hettergenseren og dunjakken til Pernille, så da frøs jeg ikke så mye ♥ Men jeg og Anna, en annen jente som også var og så på, gikk inn i klubbhuset, siden vi var så kalde på tærne. Når vi gikk inn var det en dame som sa at hun skulle stenge, så vi gikk ned. Etter at vi hadde vært der nede litt, gikk vi opp for å se etter en brusautomat. Også går alarmen (!!) Vi fikk helt panikk og løp ned til fotballbanen. Haha. Alarmen gikk i en time eller no og ingen kom for å skru den av... Flinke meg ass ♥

Men mamma og pappa har bryllupsdag i dag! Gratulerer ♥ Så vi skal spise brunsh etterpå ♥

 

Heioghåå

Hallooo!

Plutselig i dag morges kom jeg på at jeg hadde blogg og skyndte meg ut for å ta bilder av den fine snøen som hadde falt. Ikke at jeg er glad for at den er kommet, fordi snøen hadde akkurat smeltet og jeg hadde tatt frem convers og andre tøysko. Men tilbake til poenget. Da jeg kom inn, lastet jeg inn bildene på macen og åpnet internett klar for å blogge. Men selvfølgelig var blogsoft nede (!!!). Menmen. Sånn skjer jo... Men i dag har jeg i hverfall gjort noe spennende. Vi hadde håndballturnering på skolen i dag. Fikk spilt en kamp før jeg måtte dra til EFU møte i kommunegården i Sandvika. Der var det en dame fra SOS barnebyer som snakket litt om hva de gjorde og at de skal lage en ny barneby i Tanzania. Veldig interressant faktisk :) Siden jeg ikke har blogget på en uke eller noe sånt, har jeg glemt å fortelle at det er klubbkveld i dag, så tar nok med kameraet og knipser noen bilder. Hva skal du i dag a?

Ble brownies :D

Heihei!

I går var vi jo ikke helt sikre på hva vi skulle gjøre, men endte opp med å lage brownie med extra sjokoladebiter. Yummii! Vi tok litt for mye melis kan man si... Haha, men den ble kjempegod. Nå har vi akkurat stått opp, sov litt lenger siden vi så på Never Say Never til klokka 13 i går :) 

Hva gjorde du i går?

Hva synes du om bildene?

Vet ikke hva vi skal gjøree

Heii

Ingrid er her i dag også. Men vi har ingen anelse om hva vi skal gjøre. Igjen.. Haha. Kanskje bake eller noe, men vi vet ikke hva vi skal bake. Eller dra til Sandvika. Bare må ha en shorts fra Gina Tricot som er helt sykt fin. Meen. Hvis dere vet hva vi kan gjøre please legg igjen en kommentar!!
Wants fra forever 21


Vil du ha noe av dette?

At Charlies house (L)

Heii!
Nå er jeg og Chris hos Charlie. Vi driver og lager spagetti, men vi får det ikke helt til. Hahaa <3 Etterpå skal vi ta fotoshoot ute i snøen. Hvis bildene blir bra legger jeg dem ut!

Søt du Charlie <3

Hva gjør du?

Vm

Er på vei til tryvann med Pernille nå. Vi skal se på vm i snowboard selvom ingen av oss står selv. Så det blir gøy :)

Videoblogg :)

Heiii!

Jeg og Pida lagde en bitteliten videoblogg. Jeg er ikke så proff til å redigere videoer i windows live moviemaker, så den ble litt raar. Ikke diss, vi har litt fritids <3 

Tycks?

11.feb.2012

Heii!

Blir litt kort innlegg, men stikker til Pida nå :) Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre, men vi finner alltid på noe! Kanskje vi lager en videoblogg elns. Vi får se. Ellers skjer det ikke noe spesielt tror jeg. 

Hva skal du i dag?

Hjemme

Heii!

La meg med hodepine og voknet opp med hodepine... Så jeg ble hjemme i dag. Blir nok mye soving på meg, og så får jeg håpe jeg blir bra, så jeg kan dra på ridning! Ukene har gått så fort og jeg har bare ikke hatt blogglyst. På onsdag hadde vi skidag på skolen og jeg gikk 1.7 mil. Og så har vi jobbet en del med musikkprosjektet.. Så er egenltig ganske sliten av uken. Vi er så kule <3

Noen andre som er syke?

mobilen min

Heii!

Nå må dere høre hva som har skjedd med den kjære iPhone 3´en min. Jeg skulle på basketen, så jeg måtte finne frem skoene mine. De stod under en benk. Jeg hadde mobilen i hånden, så jeg la den fra meg på benken for å hente skoene. Når jeg tar ut skoene kommer jeg borti benken, så mobilen faller ned i bakken.... OG KNUSER!!! Kjempedumt! Så må nok ta den med tilbake til butikken, og se om de kan reparere den.. Håper det!Har dette skjedd med deg før?

Snøbading c:

Hei!

Ligger her med vått hår etter jeg har dusjet. Følte for å snøbade i sta, så gjorde det c: Det var dritkaldt! Men deilig å komme inn i varm dusj etterpå. Lagde videoblogg til dere, som var skikkelig dårlig... Men så gikk det ikke ann å laste den opp på youtube, så gikk det ikke alikevel... Så da ble det ikke noe videoblogg! Skal prøve å lage en videoblogg når jeg kommer hjem. Top 5 sminkeprodukter elns :) 

Hva slags videoblogg vil dere ha?

 

Husk å melde dere på konkurransen!

Hei!

Ville bare minne om at jeg har konkurranse! :D For å komme til den trykk  her 

 

Kald morning!

Hei!

Ligger i senga på hytta nå. Har heldigvis fått til å fikse sånn ting at jeg kan bruke mobilnettet på pcen. Så da får jeg blogget litt bedre :) Men jeg tror jeg glemte kameraet, så da blir det nok mobilbilder. Haha. Jeg er så glemsk. Men det er veldig fint her oppe assa. Senere i dag skal vi i skibakken og jeg skal møte noen venner som jeg møtte på skogshorn i 2010. Så det blir koselig! Også kan det nok hende at jeg lager en liten videoblogg til dere. Er ikke så kjempemye å gjøre her oppe :p

Hva skal du i dag?

Viktig!

Glemte å si i videoen at det er veldig viktig at dere legger igjen eposten deres, så jeg kan kontakte dere! :)

Helgen!

Hei <3

I helgen var jeg sammen med Hanna og Charlotte på storsenteret på lørdagen, og på søndagen dro jeg og Hanna i korketrekkeren. Og etter det dro jeg til Helene, som jeg ikke hadde sett siden høstferien! Kjempekoselig helg, så jeg glemte helt at jeg hadde blogg <3 Jo også på Sandvika kjøpte jeg noen øredobber som skal være premie i en konkurranse, som jeg skal ha på bloggen snart! Gled dere :)

Hva gjorde du i helgen?

Skal du delta på konkurransen?H

 

Bursdagkos!

Hei!

Jeg og Hanna kom akkuat hjem fra Julie som har hatt bursdag. Jeg, Pernille, Hanna, Christine og Thea overnattet og det var veldig koselig. Vi så på Titanic først og så midt på natta voknet jeg og da satt Pernille og Julie og så på easy A, men jeg fikk med meg en scene, så sovnet jeg igjen. Jeg er helt utvilt, men de andre ble ganske trøtte :P haha. Men vi har i hvertfall hatt det veldig fint, og nå skal jeg, Hanna og Charlie på sanvika for å ta bilder til en musikkoppgave. <3

 

Lykkeee!

Heii <3

Prøvde å skrive dette innlegget i går, men mobilboggappentingsen funket plutselig ikke, så må gjøre det nå! Mamma kom hjem fra Vegas i går og hadde med seg mange ting til meg og Max. Fikk noen nye klær og blader og sånt, men det jeg ble mest glad var Somday! Jeg ble kjempeglad og hoppet runt og bare takktakktakk. Haha. <3 

Har du someday?

Pretty Little Liars

Hei!

Har fått helt hekta på PLL og sitter og ser på det hver gang jeg har tid. Hvis du også har lyst til å se på kan du trykke HER!

Najs

Heii!

Vi skal snart i bakken, men nå sitter vi og laster opp pretty little liars episoder som vi skal se i bilden <3

snxx

Kommet fram!

Hei <3

Nå har vi endelig kommet opp på hytta etter 5 timer i bil. Tar egentlig 3 og en halv time, men det var så mye kø, så... I morgen blir de slalom. Hanna kjører i skogen, så det kommer til å bli trening for å si det sånn! <3 Haha. Men det er utrolig fint her oppe og veldig bra skivær :) Det eneste dumme er at mobilen min er litt dum, fordi jeg liksom har byttet over til talkmore, men det funker ikke! Vet ikke hva jeg skal gjøre.. Så jeg får vel leve med å snakke med folk på face, da:)

Må spise nå så hade!

Hva har du gjort i dag?

Hyttetur!

Heii <3

Jeg og Pernille drar til Hanna rett etter skolen i dag, så drar vi til Kvitfjell på Hanna`s (se jeg bruker genitiv) hytte ♥ Blir mye slalom ♥ Gøyy ♥ Tar med pc, så jeg skal nok få prøvd å skvise inn noen innlegg ♥ Meg og Hanna i fjor :)

Hva skal du i helgen?

Tannlege :)

Hei!

Sitter og er sykt sulten! Var hos tannlegen i stad og hun tok på sånn fluorting på tenna og da kan jeg ikke spise på 2 timer. Kipt! Men så kom jeg hjem til mattelekse som jeg synes var vanskelig, så det ble bare kipere.. Men så snakket jeg med Pernille på videochat da :)

Hva har du gjort i dag?


 

Konk?

Hei!

Jeg tenkte å ha en konkurranse å bloggen! Vet ikke når, men hvertfall ikke så lenge til. Men jeg vet ikke hva jeg skal ha som premie.. Kan dere hjelpe meg? Bare skriv i kommentarfeltet hva du synes hadde vært en bra premie. Så ser jeg på alle forslagene og ser om det er noen fine :) 


Gammeltbilde :D
Hva vil du ha i premie?

Fikk tid &lt;3


Hei!

Fikk visst tid til et innlegg alikevel da! Første gangen på sprangkurs i dag, men jeg følte ikke at det gikk så bra. Kjempegøy og sånt assa, men jeg følte bare at jeg ikke fikk helt til hesten... Haha. Men jeg falt ikke av da. Så var det første baskettrening dette året og det var jo selvfølgelig veldig koselig. Er jo ikke alle fra samme skole som meg ;)

Gjorde noen innkjøp i går. Har tatt bilder, må bare legge dem inn på macen, så det kommer i morgen ;) 

Hva har du gjort i dag?

Hjemme!

Hei!

Håper alle hadde en kjempefin nyttårsfeiring i går! Det hadde i hvertfall jeg. Ikke sånn som vi pleier å feire nyttår, men koselig alikevel! Merker at jeg ikke har vært hjemme, for når jeg kom hjem hadde jeg 43 facebookvarsler. Lol ♥ Har noen nyttårsforsetter for 2012:

 • Blogge mer
 • Spise sunnere 
 • Konse mer på skolen
 • Bli kjent med mange nye folk!
 • Prøve å ikke krangle med lillebroren min så myee...

Hva er dine nyttårsforsetter?

Hyttekos &lt;3

Hei!
Blogger fra mammas mobil nå siden jeg ikke har mer penger igjen på mobilen min:P flink til å texte en del... Men i hvertfall! Er på hytta nå og i dag har vi vært i hemsedal og stått på slalom. Det var kjempegøy og første gangen i vinter. Det var ganske isete og noen steder var det gress (bare i en bakke) men ellers var det fint. Sitter og ser på Best av de beste på tv 2. Morsomt :) Ponniriding etterpå.

Hva har du gjort i dag?
Ser du på best av de beste?

10 ting!

10 ting jeg liker:

 1. Justin Bieber
 2. Venner
 3. Blogging
 4. Facebook
 5. Bilderedigering
 6. Taco
 7. Overnatting
 8. Ferie
 9. Usa
 10. Shopping

10 ting jeg ikke liker:

 1. Gule klær (altså på meg)
 2. Bad hairdays
 3. Når folk ditcher
 4. Når jeg akkurat har lagt neglelakk også kommer jeg borti så det blir ødelagt!
 5. Sykdom
 6. At det er ingen ting på tv
 7. At ingen er på facebook
 8. Jeg får penger, så bruker jeg dem opp med en gang
 9. Langrenn
 10. At lesertallet synker

10 steder jeg har vært:

 1. Usa
 2. Sverige
 3. Kanariøyene
 4. Danmark
 5. Tyrkia
 6. Hellas
 7. Sør-afrika
 8. Mosambik
 9. Island
 10. Nederland

Liker du noen av de samme tingene?

Justin Bieber facebookiconer!

Heii ♡

Kom over disse facebookiconene og tenkte jeg måtte vise dem til dere. Haha. Dritkule ♡ 

=[[JustinBieber]]

=:putnam:

Har du testet ut disse?

Syk...

Hei!
I dag var vi og resten av slekten på mammas side på brunsj hos tanten og onklen min. Jeg følte meg ikke helt bra og gjør det fortsatt ikke... Har sovet ganske lenge nå, men jeg føler fotsatt at jeg må spy. Kiiiiipt? håper det går over til i morgen, for da får vi besøk.

Hva har du gjort i dag?

julegaver!

Heii♥ 

Det var en kjempekoselig kveld i går. Vi spiste ribbe og alle ble stappmette! Som alltid ♥ Fikk kjempemange fine gaver som jeg kommer til å kose meg med i lang tid fremover! Fikk abercrombiiiiiiieejakke ♥♥♥ Superglad! 
hva fikk du?

God Jul!

♥♥GOD JUL♥♥

I dag er dagen som alle har ventet på. Åpnet den siste kalendergaven, spist godteri fra julestrømpa (vi hadde ikke, så vi måtte ta pappas sokker..) og nå sitter jeg og ser på julemorgen. Tradisjon ♥ Etterpå skal vi legge lys på graven som vanlig. Det blir nok ikke så mange blogginnlegg i dag. Kanskje når jeg kjeder meg. Men jeg skal prøve å få tid til å legge ut juleoutfit ♥ 

GOD JUL!


-Hva skal du i dag?

Julesanger

Hei og hå opp og hopp!

 

Voknet for ikke så lenge siden og fikk ikke sove igjen, så jeg gikk og la meg med macen nede og svarte på alle kommentarene mens jeg hørte på julemusikk. Kjempekos. 

Hva synes du om sangene?

 

Bloggvurderinger!

Heii!

 Navn: Eline Strand

Alder: 13

Bloggadresse: elinewii.blogg.no

Header: Jeg synes headeren er veldig fin. Enkel, men fin c:

Design: Veldig ryddig og fint!

Innlegg: Korte innlegg, med bilder. GOOD!

Navn: Pia

Alder: 19

Bloggadresse: keths.blogg.no

Header: Lett og fin. Kult med "banneret"

Design: Fint og lett å skjønne :)

Innlegg: Bra og du tar fine bilder!

Navn: Vilde

Alder: 12

Bloggadresse: eovo.blogg.no

Header: Akkurat nå har du ikke noen header så..

Design: Hvitt og lett!

Innlegg: Liker innleggene dine og eeelsker bildene!

Navn: Gunhild

Alder: 15

Bloggadresse: gunhildtk.blogg.no

Header: Så ikke først at det var headeren din, men den var enkel og fin.

Design: I <3 Pink

Innlegg: Du er flink til å skrive og legger til bilder. Nice!

Navn: Gunhild Roel

Alder: 12

Bloggadresse: memaybe.blogg.no

Header: Søt og enkel. I like!

Design: Veldig fint design. Kunne gjerne tenkt meg et sånt selv.

Innlegg: Fine bilder, bra tekst c:

 

Det var altså disse vurderingene! Kanskje det kommer noen flere senere?

-Likte du vurderingene?

Fast eller bare innom?

Heii!

Jeg bare lurte hvem som er fast innom og hvem som er innom noen ganger! Hadde blitt kjempeglad om dere svarte i kommentarfeltet! 


daffedaffedaffe

Heii

 

Hjemme i dag også.. Skal vel bare daffe, pakke inn noen julegaver og sånt. Tror jeg skal redigere en video fra da Chris tok hull i ørene. Hvis jeg husker det da :p Det som er verst med å ha lungebetennelse denne uken er at jeg ikke kan gå på ridningen i dag. Vi skule ha sånn avslutning, men i stedet må jeg være hjemme. Kipt... 

-Hva gjør du i dag?

-Hva synes du om bildene?

...

Heii ♥

 

I går var vi på ridning. Det ble litt trist siden gode, gamle Knekten har dratt i fra oss.. :( Men han var gammel og det var nok det beste for ham! 

 

Men noe hyggelig! ♥ Hanna skal overnatte hos meg i dag :) Det blir kooos ♥ Skal prøve å få blogget, men jeg glemmer det noen ganger. Koselig at desember har startet! Har ikke helt julestemning, men får det nok når det begynner å snø og sånt ♥ 

Tenkte jeg kunne legge ved noen julesanger:

 

-Hva syntes du om sangene? 

-Har du julestemning?

video

Heii!

 

Kom hjem fra tur med Alfa og Scott og nå kommer Pida og Perni snart så vi kan jobbe med leirskolefilmen! Det blir gøy og jeg slipper å gjøre naturfagen! Var ganske slitsomt i går, siden jeg måtte se igjennom alle bildene, sortere dem, slette de som ikke skulle være med osv :P

 

Snx kanskje senere i dag ♥

Da Vinci...

Høllu <3

 

Har sittet med lekser helt siden jeg kom hjem fra juleavsluttningen til kusinen min. Jeg tenkte det var koselig og hun ble veldig glad! Så kom jeg hjem og kom på at jeg måtte gjøre mattelekse og skrive en powerpoint om Leonardo da Vinci.. Ikke fult så gøy. Er ikke ferdig, men jeg har i hvertfall fått startet -Hva har du gjort i dag`a?

 

Mye lekser...

Heii ♥

 

Vokna sykt tidlig og tenkte det var like greit å stå opp! Måtte lade kameraet så jeg kan ta det med på skolen i dag♥ Men jeg må skrive en julefortelling og en presentasjon om Leonardo da Vinci. Vanskelig :/ Men har funnet en del fakta på skolen da. Haha. 

I kveld er det klubbkveld på skolen med 6. og 7. klasse. Jeg skal gå, og kanskje jeg tar med meg kameraet? Vi får se ♥ 

 

 

Breaking dawn + fotball= min søndag

Heii ♥

 

I går dro jeg, Perni, Hanna og Chrisi på Breaking Dawn. Sinnsykt bra!! ♥ Jeg hadde lest boka, men hadde ikke forventa at den skulle bli så bra. Hvordan kan noen gi den en 2? Serr ♥ Hvis jeg skulle bedømme hadde jeg gitt den en 6!♥ Etter filmen dro vi på Stabæk-Haugesund. Jeg er ikke spesielt god til å spille fotball, men jeg liker å dra på kamper da. Stabæk tapte 1-2 :c Dumt. Men gøy å se på uansett da :)

Breaking Dawn Movie Poster

-Har du sett filmen?

-Hva synes du om den?

Topplisten!!!

Heii ♥

 

Sjekket topplisten i Bærum og så at jeg var der!! Bare på 75. plass, men men ♥ Jeg er der i hvertfall ♥


-Er du på topplisten?

-I så fall - hvilken plass?


Ønskelistee til jul:)

Heii ♥

Her er ønskelisten min til jul ♥

HestPenger

Skrivebordsstol

2 hull i øret

iPhone 4s

Someday

Ønsker du deg noe av dette til jul?

Syk...

Heii ♥

 

Syk... Så  jeg er hjemme nå. Lest nesten en hel bok. Lol ♥ Kjeder meg litt jeg. 

Men! Jeg trenger litt hjelp av dere ♥ Hva synes dere jeg burde ha mere av? Videoblogger, outfits? Bra å høre deres meninger siden det er dere som leser bloggen ♥ Så please legg igjen en kommentar i kommentarfeltet ♥ Det hadde hjolpet meg mye ♥-Hva burde jeg ha mere av på bloggen?

Tingene fra USA &lt;3

Heii <3

Her er tingene pappa kjøpte til meg i USA.
Sokker-Nike
Basketdrakt-Adidas
Klistremerke-en eller annen westernbutikk
Uggs-Uggs Australia
Basketsko-Nike
Boblejakke-Abercrombie and Fich

-Hva synes dere om tingene?

Tidlig en morgen

Heii <3

 

Haha vi sto opp klokker 14:00. Haha og vi sitter enda i pysjen<3 Kos. Vi la oss ikke før klokken 6 i går da så... Har tatt noen bilder som jeg kan legge ut når jeg kommer hjem, siden jeg glemte å ta med kabelen. Pappa kommer hjem fra usa i dag og jeg gleder meg kjempemye! Håper han har kjøpt noe fint til meg.

Nattinnlegg

Heii <3

 

Er hos Chris nå. Vi har sett på frittvilt og omg den var sykt skummel! Det var sykt gøy også fordi vi skrek hele tiden når han mannen kom. Læts <3 Tror vi har sett 20 disneyepisoder nå :P Serr vi har sykt fritids. Men nå tror jeg at jeg går å legger meg! <3

 

Anbefaling av blogg: Smochh

Heii ♥

 

Header: Jeg synes at headeren er veldig fin og lett ♥ 

smochh

Design: Veldig lett og fint det og. Fine farger som passer bra til headeren ♥ 

Innlegg: Bra innlegg. Bruker mye bilder som trekker til seg lesere ♥ Bruker ikke for mye smileys noe som gjør at innleggene blir lettere å lese. 

Hun er en kjempesnill og pen jente som er superflink til å blogge! Besøk bloggen hennes ved å trykke HER

Mia er til høyre :)

Snxx


 

The Time Of Our Lives

Heii ♥
Venter på at Hanna og Ingrid skal komme så vi kan dra på ridning. Gleder meg ♥ Men gaad kan det ikke enten bli snø eller fint vær?!? Blir helt syk av at det er 6 grader ute! Men heldigvis er det helg nå da! Jeg, Perni og Hanna skal overnatte hos Chris fra lørdag til søndag. GØØØY ♥ Har forresten fikset på rommet. Tatt ned alt av Miley Cyrus/Hanna Montana bilder fra døra mi. Men har fortsatt minnene fra da jeg, Pida og Perni var helt Miley Cyrusgale og sang på alle sangene hennes ♥

Hvilken er finest?

Heii ♥

 

Hvilken er finest? (har forresten laget denne selv)
Basketturnering :D

Heii ♥

 

Vi hadde basketturtering på skolen i dag ♥ Kjempegøy syns jeg da.  Vi spilte mot Stabæk og Løkeberg og vi vant ♥♥♥ Driiitkult ♥ Tror vi skal videre til et nytt mesterskap. Vetche helt jeg. Hihi. Men det var i hvertfall gøy da :)